Салат зі свинячим мовою і болгарським перцем
Соковитий і яскравий салат з свинячого мови виходить з додаванням болгарського перцю. Делікатес відмінно поєднується зі свіжими овочами. Подавайте частування до домашнього або святкового столу.
Час приготування: 2 години
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 4
Склад:
- Мова свинячий – 500 гр.
- Перець болгарський – 2 шт.
- Огірок – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Зелень – 1 пучок.
- Часник – 2 зубчики.
- Сіль – за смаком.
- Перець – за смаком.
- Масло оливкове – для заправки.
Процес приготування:
Крок 1. Свинячий язик варимо в підсоленій воді близько 1,5-2 годин. Після продукт остуджуємо, очищаємо і ріжемо тонкою соломкою.
Крок 2. Болгарські перці очистити від насіння і тонко розбираємо. Для яскравості готового салату краще використовувати овочі різного кольору.
Крок 3. Промитий огірок ділимо тонкими брусочками.
Крок 4. Подрібнюємо свіжу зелень, а цибулю ріжемо тоненькими півколами.
Крок 5. Для заправки розмішуємо оливкове масло з сіллю і меленим чорним перцем.
Крок 6. Всі продукти з’єднуємо в загальній тарілці, заправляємо і акуратно розмішуємо. Можна пробувати!