Салат зі свинячим мовою – 7 найбільш смачних і простих рецептів приготування з покроковими фото

Салат зі свинячим мовою і болгарським перцем

Соковитий і яскравий салат з свинячого мови виходить з додаванням болгарського перцю. Делікатес відмінно поєднується зі свіжими овочами. Подавайте частування до домашнього або святкового столу.

Час приготування: 2 години

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 4

Склад:

  • Мова свинячий – 500 гр.
  • Перець болгарський – 2 шт.
  • Огірок – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Зелень – 1 пучок.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець – за смаком.
  • Масло оливкове – для заправки.

Процес приготування:

Крок 1. Свинячий язик варимо в підсоленій воді близько 1,5-2 годин. Після продукт остуджуємо, очищаємо і ріжемо тонкою соломкою.

Крок 2. Болгарські перці очистити від насіння і тонко розбираємо. Для яскравості готового салату краще використовувати овочі різного кольору.

Крок 3. Промитий огірок ділимо тонкими брусочками.

Крок 4. Подрібнюємо свіжу зелень, а цибулю ріжемо тоненькими півколами.

Крок 5. Для заправки розмішуємо оливкове масло з сіллю і меленим чорним перцем.

Крок 6. Всі продукти з’єднуємо в загальній тарілці, заправляємо і акуратно розмішуємо. Можна пробувати!