Як приготувати смачний салат з авокадо і червоною рибою?
Це апетитне поєднання використовують шеф-кухарі відомих ресторанів світу. Салат з авокадо і червоної риби вже давно став дуже популярним в російській кухні і його господині готують з будь-якого приводу.
Час готування: 20 хв.
Час приготування: 20 хв.
Порцій: 2.
Склад:
- Риба червона – 100-150 гр.
 - Яйця курячі варені – 2 шт.
 - Авокадо – 1 шт.
 - Огірок – 0,5 шт.
 - Сік лимонний – 1 ч. л.
 - Для заправки:
 - Сметана – 1 ст. л.
 - Соус соєвий – 1 ч. л.
 - Гірчиця – 0,3 ч. л.
 - Перець чорний мелений – за смаком.
 - Для подачі:
 - Зелень – 1-2 гілки.
 - Яйце перепелине варене – 1 шт.
 
Процес приготування:
1. Варені яйця наріжте кубиками.
2. Філе червоної риби наріжте кубиками.
3. Далі викладіть в миску нарізані огірки.
4. З авокадо видаліть кісточку і нарізати його дрібними кубиками, додайте його в миску. Збризніть авокадо лимонним соком, щоб воно не потемніло.
5. У мисці змішайте сметану, соєвий соус, гірчицю і мелений перець. Заправте салат соусом і добре перемішайте.
6. За допомогою кулінарного кільця викладіть салат на пласке блюдо, прикрасьте його свіжим кропом і половинками вареного перепелиного яйця.
Приємного апетиту!












