Салат з копченою куркою і кукурудзою на святковий стіл
Копчена курка надає салату особливий тонкий смак і аромат, підкреслити його ще сильніше допоможе подрібнений часник і мелений перець. До того ж такий варіант салату швидко готується.
Час готування: 20 хв.
Час приготування: 20 хв.
Порцій: 4-6.
Склад:
- Курка копчена – 300-400 гр.
- Кукурудза консервована – 100 гр.
- Огірки – 2-3 шт.
- Сир – 70-100 гр.
- Сіль –за смаком.
- Часник – 1 зуб.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Майонез – за смаком.
Процес приготування:
1. Огірки помийте, очистіть від шкірки і наріжте кубиками.2. Філе копченої курки наріжте кубиками. Викладіть інгредієнти в салатник.
3. З консервованої кукурудзи злийте сік і додайте її в миску.
4. Сир натріть на крупній тертці.
5. Майонез змішайте з подрібненим часником. Додайте заправку в салат, посоліть і приправте його за смаком.6. Салат перемішайте, додайте зелень за смаком і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!