Салат з куркою, чорносливом і грецькими горіхами
Цей салат безсумнівно гідний урочистого застілля. Він красиво виглядає, має незвичайний смак і до того ж досить ситний, щоб трохи втамувати голод довгоочікуваних гостей, але не перебити бажання спробувати основне блюдо.
Час готування: 60 хв.
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 6.
Склад:
- Філе куряче – 250 гр.
- Чорнослив – 150 гр.
- Сир – 70 гр.
- Горіхи волоські – 50 гр.
- Яйця курячі – 2 шт.
- Яблуко – 1 шт.
- Майонез для заправки.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
1. Куряче філе відваріть в підсоленій воді, остудіть і наріжте невеликими кубиками.
2. Яйця зваріть круто, очистіть від шкаралупи і наріжте кубиками.
3. Волоські горіхи порубаєте ножем. Чорнослив промийте гарячою водою і наріжте на дрібні шматочки.
4. Яблуко і сир натріть на крупній тертці.
5. Щоб салат виглядав красиво і апетитно, використовуйте кулінарне кільце. Кільце встановіть на плоску тарілку, викладіть шари в такому порядку: куряче філе, чорнослив, яйця, яблуко, сир і горіхи. Усі шари, крім верхнього змастіть майонезом.
6. Потім акуратно видаліть кільце і подавайте салат на стіл.
Приємного апетиту!