Салати з куркою – 10 простих і дуже смачних рецептів з покроковими фото

Салат з куркою, чорносливом і грецькими горіхами

Цей салат безсумнівно гідний урочистого застілля. Він красиво виглядає, має незвичайний смак і до того ж досить ситний, щоб трохи втамувати голод довгоочікуваних гостей, але не перебити бажання спробувати основне блюдо.

Час готування: 60 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 6.

Склад:

  • Філе куряче – 250 гр.
  • Чорнослив – 150 гр.
  • Сир – 70 гр.
  • Горіхи волоські – 50 гр.
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Яблуко – 1 шт.
  • Майонез для заправки.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

1. Куряче філе відваріть в підсоленій воді, остудіть і наріжте невеликими кубиками.

2. Яйця зваріть круто, очистіть від шкаралупи і наріжте кубиками.

3. Волоські горіхи порубаєте ножем. Чорнослив промийте гарячою водою і наріжте на дрібні шматочки.

4. Яблуко і сир натріть на крупній тертці.

5. Щоб салат виглядав красиво і апетитно, використовуйте кулінарне кільце. Кільце встановіть на плоску тарілку, викладіть шари в такому порядку: куряче філе, чорнослив, яйця, яблуко, сир і горіхи. Усі шари, крім верхнього змастіть майонезом.

6. Потім акуратно видаліть кільце і подавайте салат на стіл.

Приємного апетиту!