Сендвіч з куркою в домашніх умовах
У багатьох закладах за типом ресторанів і барів подають відомі бутерброди – клубні сендвічі, однак, приготувати їх можна і на власній кухні маючи під рукою найпростіші інгредієнти, такі як: куряче філе, свіжі овочі і тостовий хліб.
Час приготування – 30 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 2.
Склад:
- Філе куряче – 1 шт.
 - Бекон сирокопчений – 8 смужок.
 - Помідори – 1 шт.
 - Сир (у пластинах) – 8 шт.
 - Хліб тостовий – 6 скибочок.
 - Салат – 4 листи.
 - Майонез – 2 ст. л.
 - Гірчиця – 2 ст. л.
 - Сіль – за смаком.
 - Перець чорний мелений – за смаком.
 
Процес приготування:
1. Готуємо необхідні продукти: філе розморожуємо, а для соусу в глибокій піалі з’єднуємо майонез і негостру гірчицю.
2. Птицю приправляємо сіллю, чорним меленим перцем за смаком і старанно розтираємо руками з двох сторін.
3. Тостовий хліб підсушуємо за допомогою тостера або духової шафи. М’ясо обсмажуємо на сильному вогні по 2-3 хвилини з кожного боку і після, доводимо до готовності в духовці при температурі 180 градусів протягом 7-8 хвилин.
4. Скибочка хліба промазуємо соусом і кладемо лист свіжого салату (можна використовувати будь-зелений салат, ідеально підходить хрусткий айсберг).
5. Поверх зеленого листочка викладаємо нарізане шматочками філе.
6. Закриваємо птицю двома пластинками сиру.
7. На сир викладаємо другий шматок хліба, промазанный гірчично-майонезним соусом з листом салату.
8. Наступним шаром додаємо смужки бекону і ще одну пластинку сиру.
9. І закриваємо начинку третім скибочкою тостового хліба, також змащеного соусом.
10. Отриманий сендвіч розрізаємо на дві частини гострим ножем.
11. Складаємо дві половинки один на одного і викладаємо на подушку з листя салату. Приємного апетиту!












