Сердечка індички – 7 дуже смачних рецептів приготування з покроковими фото

Дуже смачні сердечка індички з цибулею на сковороді

Той випадок, коли з самого простого набору продуктів виходить неймовірно смачне і ніжне блюдо. Тим більше, що субпродукти вважаються дуже корисним продуктом. Удосконалити смак страви можна будь-якими ароматними спеціями за вашим смаком.

Час приготування: 50

Час приготування: 40 хв

Порцій – 4

Склад:

  • Сердечка індички – 500 гр.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Індичі сердечка промийте, викладіть в каструлю, залийте водою і доведіть до кипіння. Після цього воду злийте і повторіть процедуру ще раз.

Крок 2. Приварені сердечка наріжте кубиками або соломкою.

Крок 3. Цибулину очистіть і наріжте дрібними кубиками.

Крок 4. На розігріту сковороду влийте рослинне масло, спочатку обсмажте цибулю протягом пари хвилин. Потім додайте сердечка і смажте їх до приємного золотистого кольору.

Крок 5. Потім влийте окріп, щоб сердечка наполовину були покриті водою, накрийте сковороду кришкою. Коли вода закипить, додайте сіль і перець за смаком. Зменшіть вогонь до мінімального і тушкуйте сердечка до готовності.

Крок 6. Подавайте сердечка з гарніром за своїм вибором.