Дуже смачні сердечка індички з цибулею на сковороді
Той випадок, коли з самого простого набору продуктів виходить неймовірно смачне і ніжне блюдо. Тим більше, що субпродукти вважаються дуже корисним продуктом. Удосконалити смак страви можна будь-якими ароматними спеціями за вашим смаком.
Час приготування: 50
Час приготування: 40 хв
Порцій – 4
Склад:
- Сердечка індички – 500 гр.
- Цибуля – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Індичі сердечка промийте, викладіть в каструлю, залийте водою і доведіть до кипіння. Після цього воду злийте і повторіть процедуру ще раз.
Крок 2. Приварені сердечка наріжте кубиками або соломкою.
Крок 3. Цибулину очистіть і наріжте дрібними кубиками.
Крок 4. На розігріту сковороду влийте рослинне масло, спочатку обсмажте цибулю протягом пари хвилин. Потім додайте сердечка і смажте їх до приємного золотистого кольору.
Крок 5. Потім влийте окріп, щоб сердечка наполовину були покриті водою, накрийте сковороду кришкою. Коли вода закипить, додайте сіль і перець за смаком. Зменшіть вогонь до мінімального і тушкуйте сердечка до готовності.
Крок 6. Подавайте сердечка з гарніром за своїм вибором.