Як приготувати серце індички в мультиварці?
Сердечка індички можна варити, смажити, тушкувати, запікати і готувати в мультиварці. Ще один важливий плюс страви полягає в тому, що воно прекрасно гармонує практично з будь-яким гарніром.
Час готування: 180
Час приготування: 25 хв
Порцій – 5-6
Склад:
- Серце індички – 500 гр.
- Масло олію – для смаження.
- Сіль – за смаком.
- Вода – 1 склянка
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Спеції – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. З цибулин зніміть піну і дрібно наріжте їх.
Крок 2. Сердечка індички помийте і зріжте з них зайвий жир. Кожне серце розріжте на кілька частин.
Крок 3. Увімкніть мультиварку, зайдіть в меню і виберіть режим «Смаження», влийте в чашу рослинне масло і викладіть цибулю, смажте його до легкого золотистого кольору.
Крок 4. Потім викладіть сердечка і готуйте їх разом з цибулею 15-20 хвилин.
Крок 5. Далі влийте воду, додайте сіль і спеції за смаком. Закрийте кришку мультиварки, виберіть режим «Гасіння» на 2,5 години. Подавайте сердечка в гарячому вигляді з гарніром з каш або картоплі.