Сердечка індички – 7 дуже смачних рецептів приготування з покроковими фото

Як приготувати серце індички в мультиварці?

Сердечка індички можна варити, смажити, тушкувати, запікати і готувати в мультиварці. Ще один важливий плюс страви полягає в тому, що воно прекрасно гармонує практично з будь-яким гарніром.

Час готування: 180

Час приготування: 25 хв

Порцій – 5-6

Склад:

  • Серце індички – 500 гр.
  • Масло олію – для смаження.
  • Сіль – за смаком.
  • Вода – 1 склянка
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Спеції – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. З цибулин зніміть піну і дрібно наріжте їх.

Крок 2. Сердечка індички помийте і зріжте з них зайвий жир. Кожне серце розріжте на кілька частин.

Крок 3. Увімкніть мультиварку, зайдіть в меню і виберіть режим «Смаження», влийте в чашу рослинне масло і викладіть цибулю, смажте його до легкого золотистого кольору.

Крок 4. Потім викладіть сердечка і готуйте їх разом з цибулею 15-20 хвилин.

Крок 5. Далі влийте воду, додайте сіль і спеції за смаком. Закрийте кришку мультиварки, виберіть режим «Гасіння» на 2,5 години. Подавайте сердечка в гарячому вигляді з гарніром з каш або картоплі.