Як правильно варити індичі сердечка?
Сердечка індички – чудова низькокалорійна їжа, яку зможе приготувати будь-яка господиня. Субпродукти добре засвоюються організмом. На основі варених сердечок можна готувати різноманітні салати, печеня або просто подавати з гарніром з каш та картоплі.
Час готування: 140
Час приготування: 20 хв
Порцій – 6
Інгредієнти:
- Сердечка індичі – 1 кг
- Сіль – за смаком.
- Спеції для м’яса – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Індичі сердечка помийте, залийте водою і залиште на годину.
Крок 2. Далі розріжте сердечка навпіл і позбавтеся від згустків крові і жиру.
Крок 3. Викладіть сердечка в каструлю, залийте їх водою.
Крок 4. Після кипіння, зніміть пінку, варіть від 20 до 60 хвилин, у залежності від розмірів сердечок. За кілька хвилин до готовності додайте сіль і спеції. Також можна заздалегідь замаринувати сердечка в маринаді і спеціях.
Крок 5. Варені індичі сердечка можна подавати з гарніром з рисової каші чи картоплі або використовувати в приготуванні різних закусок.