Сердечка індички – 7 дуже смачних рецептів приготування з покроковими фото

Як правильно варити індичі сердечка?

Сердечка індички – чудова низькокалорійна їжа, яку зможе приготувати будь-яка господиня. Субпродукти добре засвоюються організмом. На основі варених сердечок можна готувати різноманітні салати, печеня або просто подавати з гарніром з каш та картоплі.

Час готування: 140

Час приготування: 20 хв

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Сердечка індичі – 1 кг
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції для м’яса – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Індичі сердечка помийте, залийте водою і залиште на годину.

Крок 2. Далі розріжте сердечка навпіл і позбавтеся від згустків крові і жиру.

Крок 3. Викладіть сердечка в каструлю, залийте їх водою.

Крок 4. Після кипіння, зніміть пінку, варіть від 20 до 60 хвилин, у залежності від розмірів сердечок. За кілька хвилин до готовності додайте сіль і спеції. Також можна заздалегідь замаринувати сердечка в маринаді і спеціях.

Крок 5. Варені індичі сердечка можна подавати з гарніром з рисової каші чи картоплі або використовувати в приготуванні різних закусок.