Сердечка індички – 7 дуже смачних рецептів приготування з покроковими фото

Покроковий рецепт приготування сердечок індички з картоплею

Ситна і корисна страва з індичих сердечок і картоплі для Вашого обіду або вечері. Страва готується в духовці, виходить дуже ароматним і смачним. Ніжні сердечка індички нітрохи не гірше білого м’яса.

Час готування: 80

Час приготування: 20 хв

Порцій – 2-3

Склад:

  • Сердечка індички – 350 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Трави сушені (орегано, базилік) – за смаком.
  • Чорний мелений перець – за смаком.
  • Картопля – 4 шт.
  • Цибуля зелена – 0,5 пучка.
  • Черемша – 2 ст. л.
  • Масло оливкове – 1 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Сердечка індички промийте, зріжте пленочки і жир.

Крок 2. Картопля очистіть і наріжте кубиками.

Крок 3. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і наріжте тонкими кільцями, додати до картоплі, перемішайте.

Крок 4. Сердечка розріжте навпіл і додайте до овочів. Інгредієнти подрібнені посоліть, поперчіть, додайте сушені трави за смаком.

Крок 5. Зелену цибулю і черемшу також наріжте і викладіть в загальну миску.

Крок 6. В рукав для запікання влийте оливкове масло і викладіть овочі і сердечка. Закріпіть краю рукава та помістіть його на деко. Запікайте блюдо в духовці при 180 градусах близько години.

Крок 7. Подавайте Блюдо гарячим. Запечені індичі сердечка з картоплею підійдуть навіть для тих людей, які сидять на дієті.