Покроковий рецепт приготування сердечок індички з картоплею
Ситна і корисна страва з індичих сердечок і картоплі для Вашого обіду або вечері. Страва готується в духовці, виходить дуже ароматним і смачним. Ніжні сердечка індички нітрохи не гірше білого м’яса.
Час готування: 80
Час приготування: 20 хв
Порцій – 2-3
Склад:
- Сердечка індички – 350 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Трави сушені (орегано, базилік) – за смаком.
- Чорний мелений перець – за смаком.
- Картопля – 4 шт.
- Цибуля зелена – 0,5 пучка.
- Черемша – 2 ст. л.
- Масло оливкове – 1 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Сердечка індички промийте, зріжте пленочки і жир.
Крок 2. Картопля очистіть і наріжте кубиками.
Крок 3. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і наріжте тонкими кільцями, додати до картоплі, перемішайте.
Крок 4. Сердечка розріжте навпіл і додайте до овочів. Інгредієнти подрібнені посоліть, поперчіть, додайте сушені трави за смаком.
Крок 5. Зелену цибулю і черемшу також наріжте і викладіть в загальну миску.
Крок 6. В рукав для запікання влийте оливкове масло і викладіть овочі і сердечка. Закріпіть краю рукава та помістіть його на деко. Запікайте блюдо в духовці при 180 градусах близько години.
Крок 7. Подавайте Блюдо гарячим. Запечені індичі сердечка з картоплею підійдуть навіть для тих людей, які сидять на дієті.