Шарлотка з яблуками в мультиварці

ПП шарлотка з яблуками в мультиварці

Навіть ті люди, які дотримуються правильного харчування, можуть дозволити собі спекти «правильний» десерт – шарлотку, але не класичну зі свіжими яблуками, а з фруктовим пюре. Також в рецепті використовується пшеничне борошно, а цільнозернові і вівсяна, що значно знижує калорійність.

Час готування – 1 ч. 10 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 6.

Інгредієнти:

  • Борошно цільнозернові – 125 мл
  • Борошно вівсяна – 125 мл
  • Яйце -1 шт.
  • Білок яєчний – 2 шт.
  • Цукор-пісок кокосовий – 4 ст. л.
  • Кефір – 1 склянка
  • Розпушувач – 1 ч. л.
  • Пюре яблучне – 200 гр.
  • Масло кокосове – 2 ст. л.
  • Малина заморожена/свіжа – 2-3 ст. л.

Процес приготування:

1. Готуємо тісто: у глибокій тарілці з’єднуємо вівсяну і цільнозернове борошно, яйце, білки, яблучне пюре і цукровий пісок – ретельно розмішуємо і додаємо кефір разом з розпушувачем – перемішуємо до однорідності.

2. По консистенції маса повинна нагадувати низькокалорійну сметану.

3. Чашу мультиварки змащуємо маслом кокоса і заливаємо тісто. Для краси зверху посипаємо парою ложок ягід. Готуємо одну годину, програма «Випічка».

4. Через 60 хвилин обережно виймаємо шарлотку і остуджуємо.

5. Перед подачею ріжемо на порційні шматочки. Приємного апетиту!