Як запекти шніцель зі свинини в духовці?
Соковитий шніцель зі свинячого м’яса можна приготувати в духовці. Апетитне блюдо можна подавати до столу з овочами, картопляним пюре або іншими гарнірами за вашим смаком. Використовуйте для цього простий кулінарний рецепт.
Час готування: 1 год
Час приготування: 40 хвилин
Порцій – 2
Склад:
- Свинина – 300 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Майонез – 1,5 ст. л.
- Борошно – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
Процес приготування:
1. Підготуємо необхідні інгредієнти. Свинину розморожуємо, промиваємо під водою і ділимо на стейки товщиною півтора сантиметра.
2. Кожен шматочок м’яса відбиваємо з допомогою кухонного молотка.
3. Далі заготівлю відправляємо в суміш яйця, майонезу і спецій. Після продукт відразу обвалюємо в борошні.
4. Реалізуємо свинину на деко, який заздалегідь промиваємо маслом. Випікаємо 40 хвилин при температурі 200 градусів.
5. Смачний шніцель з хрусткою скоринкою готовий. Пробуйте!