Шніцель – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Як запекти шніцель зі свинини в духовці?

Соковитий шніцель зі свинячого м’яса можна приготувати в духовці. Апетитне блюдо можна подавати до столу з овочами, картопляним пюре або іншими гарнірами за вашим смаком. Використовуйте для цього простий кулінарний рецепт.

Час готування: 1 год

Час приготування: 40 хвилин

Порцій – 2

Склад:

  • Свинина – 300 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Майонез – 1,5 ст. л.
  • Борошно – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.

Процес приготування:

1. Підготуємо необхідні інгредієнти. Свинину розморожуємо, промиваємо під водою і ділимо на стейки товщиною півтора сантиметра.

2. Кожен шматочок м’яса відбиваємо з допомогою кухонного молотка.

3. Далі заготівлю відправляємо в суміш яйця, майонезу і спецій. Після продукт відразу обвалюємо в борошні.

4. Реалізуємо свинину на деко, який заздалегідь промиваємо маслом. Випікаємо 40 хвилин при температурі 200 градусів.

5. Смачний шніцель з хрусткою скоринкою готовий. Пробуйте!