Шоколадний пудинг – 5 рецептів приготування в домашніх умовах з фото покроково

ПП шоколадний пудинг без цукру

Шукайте десерти, які не зашкодять вашій фігурі? Спробуйте приготувати ніжний ПП-пудинг без додавання цукру. Шоколадне частування яскраво різноманітить ваш корисний раціон. Спробуйте!

Час приготування: 2 години 20 хвилин

Час приготування: 2 години

Порцій – 2

Інгредієнти:

  • Какао – 60 гр.
  • Молоко – 400 мл
  • Банан – 2 шт.
  • Крохмаль – 2 ст. л.
  • Горіхи – за смаком.

Процес приготування:

1. Очищаємо банани і кладемо їх у чашу блендера. Подрібнюємо до однорідності.

2. Вливаємо частина молока в сотейник і підігріваємо його на плиті. Після нагрівання розмішуємо тут крохмаль.

3. Опускаємо сюди подрібнені горіхи і какао. Збиваємо і вливаємо інше молоко.

4. Бананове пюре викладаємо в загальну масу. Знову вимішуємо до однорідності.

5. Розливаємо шоколадне частування з невеликим глибоких мисках. Ставимо десерт в холодильник на кілька годин до повного охолодження.