Як приготувати шоколадний торт «Брауні» в домашніх умовах?
Вишуканий десерт, який можна приготувати в домашніх умовах, обов’язково порадує вас і ваших гостей. Оцініть рецепт шоколадного торта «Брауні». Підходить для сімейного чаювання і свят.
Час готування: 1 год
Час приготування: 35 хвилин
Порцій – 12
Склад:
- Борошно – 150 гр.
- Цукор – 100 гр.
- Шоколад гіркий – 120 гр.
- Вишня – за смаком.
- Яйце – 3 шт.
- Какао – 1 ст. л.
- Масло вершкове – 3,5 ст. л.
- Розпушувач – 1 ч. л.
- Морозиво – для прикраси.
- Карамель рідка – для прикраси.
Процес приготування:
1. Вишню можна використовувати за бажанням. Вона додасть десерту соковитість. Можна брати як свіжі, так і заморожені ягоди.
2. Для основи торта з’єднуємо в сотейнику шматочки гіркого шоколаду і вершкового масла.
3. Ставимо посуд на плиту. Розтоплюємо вміст.
4. Додаємо в шоколадну масу цукор. Розмішуємо і чекаємо розчинення сухого інгредієнта, після прибираємо заготовку з плити і даємо їй охолонути.
5. В охолоджену суміш розбиваємо курячі яйця. Відразу ж збиваємо вміст.
6. Далі занурюємо просіяне з розпушувачем борошно.
7. Розмішуємо тісто і доповнюємо його ягодами.
8. Переливаємо заготовку у форму для випікання і відправляємо її в духовку.
9. Готуємо страву 35 хвилин при 180 градусах.
10. Даємо ласощів охолонути і ділимо його на невеликі квадратики.
11. Викладаємо торт «Брауні» на порційні тарілки. Перед подачею доповнюємо морозивом і рідкої карамеллю. Можна також використовувати згущене молоко або інші ласощі. Приємного апетиту!