Солона форель в розсолі з приправами
Солона форель в розсолі з приправами – це в міру солона і дуже ніжна закуска, яка стане для вас чудовим приводом посміхнутися з самого ранку, покуштувавши соковитий бутерброд з вершковим маслом. Побалуйте себе і своїх домочадців домашнім засолом!
Час готування – 24 год. 15 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 3-5.
Склад:
- Філе форелі – 250 гр.
- Сіль – 2 ст. л.
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
- Перець запашний горошком – 2 шт.
- Перець чорний горошком – 7 шт.
- Лист лавра – 1 шт.
- Вода – 400 мл
Процес приготування:
Крок 1. Готуємо продукти, згідно зі списком, поданим вище.
Крок 2. 400 мілілітрів води доводимо до кипіння і змішуємо з сіллю, цукром, горошинами перцю і лаврушкой.
Крок 3. Промите філе викладаємо у контейнер відповідного розміру і повністю заливаємо розсолом, маринадом. При необхідності встановлюємо вантаж і переміщаємо на полицю холодильної камери.
Крок 4. Через 24 години знімаємо пробу і якщо солі для вас достатньо, то промаківающімі форель і переходимо до сервіровці. Якщо ж солі не вистачає, то залишаємо в холоді ще на 12-24 години.
Крок 5. Готуйте і отримуйте задоволення не тільки від результату, але і від процесу!