Слабосолона форель з лимоном
Слабосолона форель з лимоном приємно здивує вас своїм оригінальним смаком і насиченим цитрусовим ароматом, не схожим ні на що інше. З готуванням впорається кожен, а готове філе, просочене добавками, нарізавши тонкими слайсами, можна запропонувати навіть самим витонченим гурманам.
Час готування – 19 ч.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 2-4.
Склад:
- Форель (філе) – 400 гр.
- Лимон – ½ шт.
- Сіль – 1 ч. л.
- Цукор-пісок – ½ ч. л.
- Перець чорний мелений – ½ ч. л.
Процес приготування:
Крок 1. Свіже філе піддягаємо ножем і плавними рухами відокремлюємо від шкірки, обполіскуємо і обсушуємо паперовими рушниками.
Крок 2. Розрізаємо форель на сегменти бажаного розміру або залишаємо цілком.
Крок 3. В піалі об’єднуємо мелений перець з сіллю і цукром, щедро посипаємо рибу.
Крок 4. Лимон обдаємо окропом і ріжемо півкільцями, викладаємо поверх філе.
Крок 5. Руками розминаємо компоненти до тих пір, поки цитрус не випустить сік.
Крок 6. Затягуємо форель плівкою і переміщаємо в холод на добу.
Крок 7. Ароматну і ніжну рибку витягуємо з виділилася рідини, нарізаємо і приступаємо до трапези. Приємного апетиту!