Смажена риба в панірувальних сухарях
Смажена риба в панірувальних сухарях порадує хрусткою золотистою скоринкою і яскравим смаком. Таке частування можна подавати до столу з хлібом, овочами або гарячими гарнірами. Зробіть своє домашнє меню за допомогою нашого перевіреного покрокового рецепта.
Час приготування – 30 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 2
Склад:
- Філе риби – 350 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Сухарі панірувальні – 100 гр.
- Сік лимонний – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком.
- Суміш перців – за смаком.
- Масло рослинне – 50 мл
Процес приготування:
Крок 1. Рибу попередньо поділяємо на філе, потім на порційні шматочки.
Крок 2. Солимо, перчимо і поливаємо лимонним соком. Перемішуємо.
Крок 3. Збиваємо курячі яйця. Занурюємо сюди рибні шматочки.
Крок 4. Відміряємо потрібну кількість панірувальних сухарів.
Крок 5. Обвалюємо рибу в сухарях і знову занурюємо в яєчну суміш.
Крок 6. Перекладаємо в сковороду з рослинним маслом. Обсмажуємо до рум’янцю з усіх боків.
Крок 7. Смажена риба в панірувальних сухарях готова. Подавайте до столу!