Смажена риба на пательні — 10 рецептів приготування з покроковими фото

Смажена риба в панірувальних сухарях

Смажена риба в панірувальних сухарях порадує хрусткою золотистою скоринкою і яскравим смаком. Таке частування можна подавати до столу з хлібом, овочами або гарячими гарнірами. Зробіть своє домашнє меню за допомогою нашого перевіреного покрокового рецепта.

Час приготування – 30 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 2

Склад:

  • Філе риби – 350 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Сухарі панірувальні – 100 гр.
  • Сік лимонний – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Суміш перців – за смаком.
  • Масло рослинне – 50 мл

Процес приготування:

Крок 1. Рибу попередньо поділяємо на філе, потім на порційні шматочки.

Крок 2. Солимо, перчимо і поливаємо лимонним соком. Перемішуємо.

Крок 3. Збиваємо курячі яйця. Занурюємо сюди рибні шматочки.

Крок 4. Відміряємо потрібну кількість панірувальних сухарів.

Крок 5. Обвалюємо рибу в сухарях і знову занурюємо в яєчну суміш.

Крок 6. Перекладаємо в сковороду з рослинним маслом. Обсмажуємо до рум’янцю з усіх боків.

Крок 7. Смажена риба в панірувальних сухарях готова. Подавайте до столу!