Червона риба, смажена на сковороді
Червона риба, смажена на сковороді, порадує своїм ніжним смаком і соковитістю. Таке апетитне частування можна подавати до столу з овочами або іншими гарнірами за смаком. Ваші близькі не зможуть встояти перед такою стравою. Спробуйте приготувати на нашу покрокового рецептом!
Час приготування – 30 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Стейки з червоної риби – 2 шт.
- Сік лимонний – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Масло оливкова – 100 мл
Процес приготування:
Крок 1. Рибні стейки поливаємо лимонним соком.
Крок 2. Посипаємо їх сіллю і спеціями.
Крок 3. Поливаємо оливковою олією, гарненько обмазуємо заготовки з усіх боків.
Крок 4. Розігріваємо сковороду з оливковою олією. Кладемо сюди стейки. Обсмажуємо на сильному вогні близько 1-2 хвилин з кожного боку.
Крок 5. Перевертаємо рибу обережно, щоб вона не розвалилася.
Крок 6. Зменшуємо вогонь, закриваємо кришкою і готуємо близько 5 хвилин.
Крок 7. Червона риба, смажена на сковороді, готова. Пригощайтеся!