Смажена риба на пательні — 10 рецептів приготування з покроковими фото

Червона риба, смажена на сковороді

Червона риба, смажена на сковороді, порадує своїм ніжним смаком і соковитістю. Таке апетитне частування можна подавати до столу з овочами або іншими гарнірами за смаком. Ваші близькі не зможуть встояти перед такою стравою. Спробуйте приготувати на нашу покрокового рецептом!

Час приготування – 30 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Стейки з червоної риби – 2 шт.
  • Сік лимонний – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Масло оливкова – 100 мл

Процес приготування:

Крок 1. Рибні стейки поливаємо лимонним соком.

Крок 2. Посипаємо їх сіллю і спеціями.

Крок 3. Поливаємо оливковою олією, гарненько обмазуємо заготовки з усіх боків.

Крок 4. Розігріваємо сковороду з оливковою олією. Кладемо сюди стейки. Обсмажуємо на сильному вогні близько 1-2 хвилин з кожного боку.

Крок 5. Перевертаємо рибу обережно, щоб вона не розвалилася.

Крок 6. Зменшуємо вогонь, закриваємо кришкою і готуємо близько 5 хвилин.

Крок 7. Червона риба, смажена на сковороді, готова. Пригощайтеся!