Смажене морозиво – 3 рецепта в домашніх умовах з покроковими фото

Смажене морозиво — це цікаве частування, яке сподобається ласунам і любителям холодних десертів. Приготування до снаги кожному. Оригінальне ласощі здивує своїми смаковими якостями і подачею. Обов’язково скористайтеся підбіркою, щоб здивувати і порадувати близьких.

Смажене морозиво з тайського рецептом

Смажене морозиво з тайського рецептом приготувати в домашніх умовах складніше, ніж в оригіналі. Для цього потрібно спеціальне пристосування. Однак оригінальний процес можна організувати вдома підручними засобами. Для того щоб результат був успішним, потрібно слідувати докладної інструкції, зазначеної нижче.

Інгредієнти на
1 порц.

  • Вершки за смаком (33% жирності)
  • Полуниця за смаком
  • Молоко згущене за смаком
  • Ківі за смаком

Процес приготування:

  1. Смажене морозиво готується дуже просто. Для приготування беремо обов’язково жирні вершки.
  2. Ретельно промиваємо стиглі ягоди полуниці і ківі. Оббираємо хвостики. Очищаємо ківі, відрізаємо шматочок. Розминаємо ягоди з ківі виделкою. Можна обійтися і без ківі або замінити бананом.
  3. В отриману масу наливаємо таку ж кількість жирних вершків. Розмішуємо до однорідності.
  4. Додаємо згущене молоко “на око”. Воно додасть солодкість і еластичність десерту. Ретельно вимішуємо.
  5. Беремо пластмасовий піддон і розподіляємо по ньому рідку суміш.
  6. Розрівнюємо і прибираємо в морозильну камеру на півгодини.
  7. Подмерзшее морозиво ділимо на смужки. Озброївшись дерев’яною лопаткою, починаємо згортати.
  8. Не кваплячись, звертаємо рол.
  9. Виходить акуратний рол.
  10. Таким чином проробляємо з усіма смужками.
  11. Подаємо морозиво, поки воно не стало танути. Приємного апетиту!

Смажене морозиво у фритюрі

Смажене морозиво у фритюрі являє собою оригінальний десерт з хрусткою паніровкою. Ласощі стане для вас фаворитом з першого укусу. Морозиво можна використовувати будь-який. Все залежить від смакових уподобань. Приголомшливий смак оцінить кожен ласун.

Час готування – 3 ч. 10 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Морозиво – за кількістю порцій.
  • Кукурудзяні пластівці – для панірування.
  • Яйце куряче – 1 шт.
  • Масло рослинне рафіноване – для обсмажування.

Процес приготування:

Крок 1. З улюбленого морозива формуємо заготовки ложкою. Кладемо на плоску поверхню. Ставимо в морозильну камеру на 1 годину.

Крок 2. Засипаємо в чашу подрібнювача кукурудзяні пластівці. Пробиваємо в дрібну крихту.

Крок 3. Дістаємо підморожені заготовки, паніруємо в подрібнених кукурудзяних пластівцях і морозим протягом години.

Крок 4. Збовтуємо до однорідності яйце.

Крок 5. Дістаємо заготівлі та “купаємо” у збитому яйці. Знову обвалюємо в паніровці. Ще раз подмораживаем 1 годину.

Крок 6. Раскаливаем рослинну олію в сотейнику. Опускаємо кулька в киплячу олію і смажимо 20 секунд. Кладемо смажене морозиво на паперовий рушник, щоб скло зайве масло.

Крок 7. Готуємо десерт і поливаємо сиропом. Приємного апетиту!

Смажене морозиво в домашніх умовах на сковороді

Смажене морозиво в домашніх умовах на сковороді готується елементарно. Процес займає не так багато часу, як може здатися. Важливо добре підморозити заготовки, щоб не зіпсувати привабливий зовнішній вигляд оригінального десерту.

Час готування – 1 ч. 40 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 1

Інгредієнти:

  • Морозиво – 500 гр.
  • Кукурудзяні пластівці – 150 гр.
  • Яйце куряче – 2 шт.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Масло вершкове – 80 гр.
  • Борошно – 125 гр.
  • Темний шоколад – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Кукурудзяні пластівці подрібнюємо качалкою і висипаємо в миску. Можна змолоти у блендері або кавомолці. Збовтуємо яйця в іншій мисці за допомогою віночка. У третю насипаємо борошно. Морозиво можна використовувати будь-який.

Крок 2. Ложкою формуємо кульки з морозива. Кладемо на плоску поверхню, застелену силіконізовані пергаментом і ставимо в морозилку на 45 хвилин. Потім дістаємо і занурюємо в збиті яйця. Обвалюємо в борошні. Знову “купаємо” в яйці і обвалюємо в кукурудзяних пластівцях. Подмораживаем 40 хвилин.

Крок 3. На розпеченій сковорідці прогріваємо суміш масел. Кожен кульку обсмажуємо по одному з кожного боку за півхвилини. Викладаємо на паперові рушники, щоб прибрати надлишки масла.

Крок 4. Сервіруємо ласощі на красивій тарілці і прикрашаємо за бажанням.

Крок 5. Подаємо до столу. При бажанні доповнюємо сиропами. Приємного апетиту!