Смузі – це дуже смачний і корисний напій, в якому знаходиться велика кількість корисних для нашого організму речовин. Його можна зробити як з овочів, так і з фруктів або ягід. Тому пропонуємо вам 10 різних варіантів його приготування.
Домашній смузі з фруктів в блендері
В чашу блендера відправляється нарізане яблуко, полуниця і шматочки банана, які перед цим відправляються в морозилку на 15-20 хвилин. Потім все заливається молоком, лляною олією і збивається до однорідності. Виходить дуже смачний і корисний смузі.
Інгредієнти на
2 порц.
- Банан 2 шт.
- Яблука ½ шт.
- Полуниця 1 жменя
- Молоко коров’яче 100 мл
- Масло лляне 1 ч. л.
Процес приготування:
- Банани добре промиваємо під проточною водою, обсушуємо на паперовому рушнику і очищаємо їх від шкірки. Далі ламаємо або нарізаємо їх невеликими шматочками, перекладаємо в поліетиленовий пакет і відправляємо в морозильну камеру на 15-20 хвилин.
- В цей час добре промиваємо під проточною водою яблуко, очищаємо його від шкірки, вирізаємо серцевину, нарізаємо невеликими шматочками і кладемо в чашу блендера.
- Далі дістаємо з морозильної камери шматочки банана і відправляємо їх у чашу блендера разом з жменею промитої полуниці.
- Тепер заливаємо фрукти молоком, додаємо лляне масло і збиваємо все до отримання однорідної маси.
- Розливаємо готовий фруктово-ягідний смузі по склянках або келихах і подаємо до столу в якості сніданку. Приємного апетиту!
Жиросжигающие смузі в блендері для схуднення
В чашу блендера відправляється нарізаний огірок, селера і авокадо. Потім всі подрібнюється, після чого туди додається вода і все збивається до однорідності. Готовий смузі розливається по склянках і подається до столу. Він виходить дуже смачний і корисний.
Час готування: 5 хв.
Час приготування: 5 хв.
Порції – 2.
Інгредієнти:
- Авокадо – 0.5 шт.
- великий Огірок – 1 шт.
- Стебло селери – 0.5 шт.
- Вода питна або мінеральна – 100-150 мл
Процес приготування:
1. Починаємо з підготування всіх інгредієнтів. Великий огірок ретельно промиваємо під проточною водою, обсушуємо на паперовому рушнику, нарізаємо невеликими шматочками і кладемо в чашу блендера. При бажанні можна також зрізати шкірку.
2. Селера також промиваємо під проточною водою, обсушуємо і нарізаємо шматочками. Відправляємо його в блендер до огірку.
3. Авокадо промиваємо, розрізаємо навпіл, видаляємо кісточку і за допомогою чайної ложки дістаємо всю м’якоть. Відправляємо її в блендер до решти інгредієнтів.
4. Тепер подрібнюємо всі овочі в блендері до отримання однорідної маси.
5. Потім заливаємо туди питну та мінеральну воду і ще раз все добре збиваємо. Готовий жиросжигающие смузі розливаємо по склянках і подаємо до столу. Приємного апетиту!
Банановий смузі з молоком в домашніх умовах
В чашу блендера відправляються шматочки банана, вони заливаються молоком і все збивається до однорідності. Далі туди додається мед за смаком і все збивається ще раз. Готовий смузі розливається по склянках і подається до столу на сніданок або полуденок.
Час готування: 5 хвилин.
Час приготування: 5 хвилин.
Порції – 2.
Склад:
- середній Банан – 1 шт.
- Молоко – 300 мл
- Мед – за смаком.
Процес приготування:
1. Банани добре промиваємо під проточною водою, обсушуємо на паперовому рушнику і очищаємо від шкірки. Краще всього вибирати більш стиглі плоди, так як з ними смузі вийде більш насиченим і ароматним.
2. Далі нарізаємо кружечками банан і відправляємо їх у чашу блендера.
3. Тепер заливаємо все молоком. В залежності від уподобань, можна використовувати як прохолодне, так і кімнатної температури.
4. Беремо занурювальний блендер і збиваємо все, поки зверху не утвориться пишна піна, а смузі не стане однорідним. Там не повинно залишитися шматочків банана.
5. Тепер знімаємо пробу і при необхідності додаємо в смузі трохи рідкого меду і збиваємо все ще раз. При бажанні, можна також додати трохи більше молока, щоб напій був більш рідким. Розливаємо все по склянках і подаємо до столу на сніданок або полуденок. Приємного апетиту!
Як приготувати смузі з яблук у блендері?
В блендері подрібнюються нарізані яблука, потім туди додається банан, кориця, все заливається молоком і збивається до однорідності. Готовий смузі розливається по склянках і подається до столу. Виходить дуже смачний і ароматний напій.
Час готування: 10 хв.
Час приготування: 10 хв.
Порції – 2.
Інгредієнти:
- Яблука кисло-солодкі – 2 шт.
- Банани – 2 шт.
- Молоко – 100 мл
- Кориця мелена – ½ ч. л.
Процес приготування:
1. Яблука ретельно промиваємо під проточною водою, обсушуємо на паперовому рушнику і вирізаємо серцевину. Далі нарізаємо їх невеликими шматочками. При бажанні можна також зрізати шкірку, але в ній знаходиться велика кількість корисних речовин.
2. Банани також промиваємо, обсушуємо, очищаємо їх від шкірки і нарізаємо кружечками.
3. Далі кладемо в чашу блендера нарізані яблука і подрібнюємо їх.
4. Потім додаємо до яблук шматочки банана, заливаємо все молоком (холодним або кімнатної температури) і посипаємо меленою корицею. Збиваємо все до тих пір, поки не вийде однорідна маса, без шматочків фруктів.
5. Готовий поживний і корисний смузі розливаємо по склянках, прикрашаємо шматочками яблук і подаємо до столу на сніданок, полуденок або в якості десерту. Приємного апетиту!
Смачний і корисний овочевий смузі в блендері
В блендері збивається нарізаний огірок з кефіром. Потім туди додається часник, кріп, петрушка, м’ята, сіль, чорний мелений перець і все збивається ще раз до однорідності. Готовий смузі розливається по склянках і подається до столу. Виходить дуже смачний і корисний напій.
Час готування: 10 хв.
Час приготування: 10 хв.
Порції – 2.
Склад:
- Огірки – 300 гр.
- Часник – 1 зубчик
- Кефір – 300-400 мл
- Кріп свіжий – 2-3 гілочки.
- Петрушка свіжа – 2-3 гілочки.
- М’ята свіжа – 2-3 гілочки.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
1. Для початку ретельно промиваємо під проточною водою огірки, після чого обсушуємо їх на паперовому рушнику і нарізаємо невеликими шматочками. При бажанні можна зрізати шкірку.
2. Зубчик часнику очистити і дрібно нарізаємо за допомогою ножа.
3. Тепер відправляємо нарізані огірки в чашу блендера, заливаємо їх кефіром і збиваємо все протягом 1-2 хвилин, поки не вийде однорідна маса.
4. Свіжий кріп, петрушку і м’яту добре промиваємо під прохолодною водою, обсушуємо зелень на паперовому рушнику і відправляємо її разом з часником в чашу блендера до огірків з кефіром і збиваємо ще протягом 3-4 хвилин. Потім пробуємо готовий напій, додаємо до нього сіль з чорним меленим перцем за смаком і збиваємо.
5. Готовий огірковий смузі з зеленню, розливаємо по склянках і подаємо до столу в якості перекусу або до пізнього вечері. Приємного апетиту!
Як приготувати ПП смузі з селери в блендері?
В чашу блендера відправляється нарізане яблуко, ківі і все подрібнюється до стану пюре. Потім туди додається селера, салатні листя, петрушка і все збивається. В кінці додається мед, заливається мінеральна вода та смузі подрібнюється до однорідності.
Час готування: 10 хв.
Час приготування: 10 хв.
Порції – 2.
Склад:
- Ківі – 1 шт.
- Стебло селери – 30 гр.
- Яблуко – 100 гр.
- салатні Листя – 10 гр.
- Петрушка свіжа – 5 гр.
- Мед – за смаком.
- Вода мінеральна без газу – 100 мл
Процес приготування:
1. Яблуко ретельно промиваємо під проточною водою, обсушуємо на паперовому рушнику, вирізаємо серцевину і нарізаємо невеликим кубиком. При бажанні можна залишити або зрізати шкірку.
2. Ківі також промиваємо, очищаємо від шкірки, після чого розрізаємо навпіл, а потім нарізаємо кубиками.
3. Відправляємо нарізане яблуко з ківі в чашу блендера і подрібнюємо все, поки не вийде маса, схожа за консистенцією на пюре.
4. Селера ретельно промиваємо під проточною водою, обсушуємо на паперовому рушнику, очищаємо його від шкірки і нарізаємо соломкою. Промиті салатні листя разом зі свіжою петрушкою дрібно рубаємо ножем. Відправляємо зелень з селерою в блендер у фруктове пюре і збиваємо до однорідності. Потім додаємо мед за смаком (замість нього можна додати сіль чи цукор), мінеральну воду без газу і збиваємо все ще раз.
5. Готовий смузі із селери, яблука і ківі розливаємо по склянках і подаємо до столу на сніданок або перекус. Приємного апетиту!
Покроковий рецепт приготування смузі в блендері з огірків
В чаші блендера збивається нарізаний огірок з яблуком і базиліком. Потім туди додається платівка лимона, все збивається ще раз і розливається по склянках. Виходить дуже легкий, освіжаючий і корисний смузі. Він ідеально підійде в якості сніданку або перекусу.
Час готування: 5 хв.
Час приготування: 5 хв.
Порції – 1.
Склад:
- Огірок свіжий – 1 шт.
- Яблуко солодке – ½ шт.
- Базилік свіжий – 1 гілочка.
- Лимон – 1 платівка.
Процес приготування:
1. Огірок ретельно промиваємо під проточною водою, обсушуємо на паперовому рушнику, при бажанні зрізаємо шкірку і нарізаємо невеликими шматочками.
2. Яблуко також промиваємо, вирізаємо серцевину і одну половину нарізаємо невеликим кубиком. Можна також зрізати шкірку, але важливо пам’ятати, що в ній знаходиться велика кількість корисних речовин.
3. Тепер відправляємо в чашу блендера нарізаний огірок, шматочки яблука і промиті листя свіжого базиліка. Подрібнюємо все на високій швидкості, поки не вийде однорідна маса.
4. Платівку лимона нарізаємо невеликими шматочками і відправляємо в блендер до інших інгредієнтів. Ще раз збиваємо все до однорідного стану. Наш смузі готовий.
5. Готовий напій розливаємо по склянках і подаємо до столу в якості сніданку або корисного! Приємного апетиту!
Простий і дуже смачний рецепт смузі з ягід в блендері
В чашу блендера відправляються шматочки банана і заморожені ягоди. Потім все заливається молоком, збивається до отримання однорідної маси і розливається по склянках. Виходить дуже смачний і корисний напій до сніданку або перекусу.
Час готування: 5 хв.
Час приготування: 5 хв.
Порції – 2.
Склад:
- Банан – 1 шт.
- заморожені Ягоди – 200 гр.
- Молоко – 150 мл
Процес приготування:
1. Для початку промиваємо під проточною водою банан, обсушуємо його на паперовому рушнику і очищаємо від шкірки. Потім розламуємо його на невеликі частини або ножем нарізаємо.
2. Далі відправляємо шматочки банана в чашу блендера. Завдяки йому, наш смузі вийде густим і насиченим смаком. Тому інших інгредієнтів слід додавати в кілька разів більше, так як банан може сильно перебити смак.
3. Потім додаємо до банану заморожені ягоди. У нас це була заморожена малина і лохина. Але можна використовувати абсолютно різні ягоди, наприклад, полуницю, смородину, вишню і ін
4. Тепер заливаємо банан з ягодами, молоком. Його можна замінити йогуртом, кефіром або зеленим чаєм. Також при бажанні, можна додати цукровий пісок або мед. Далі все добре збиваємо, поки не вийде однорідна ніжна маса.
5. Готовий ягідний смузі розливаємо по склянках і подаємо до столу в якості сніданку або перекусу. Приємного апетиту!
Корисний і дуже смачний смузі з моркви в блендері
В чашу блендера відправляється натерта на тертці моркву і нарізане яблуко. Далі все посипається меленою корицею, заливається яблучним соком і збивається до однорідності. Виходить ароматний і дуже смачний смузі до перекусу або сніданку.
Час готування: 15 хв.
Час приготування: 15 хв.
Порції – 2.
Інгредієнти:
- Яблуко – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Сік яблучний – 200 мл
- Кориця мелена – 0.5 ч. л.
Процес приготування:
1. Моркву ретельно промиваємо під проточною водою, обсушуємо на паперовому рушнику, після чого очищаємо його від шкірки. Далі нарізаємо її кубиком або натираємо на терці. Таким чином, вийде більше соку, а смузі буде більш однорідним.
2. Перекладаємо натерту моркву в чашу блендера.
3. Яблуко добре промиваємо, обсушуємо на паперовому рушнику, при бажанні очищаємо від шкірки, вирізаємо серцевину і нарізаємо невеликими кубиками.
4. Відправляємо нарізане яблуко в блендер до моркви, після чого посипаємо все меленою корицею (за смаком можна додати більше або менше) і заливаємо яблучним соком. Тепер збиваємо все в блендері до отримання однорідної консистенції.
5. Готовий смузі розливаємо по склянках і подаємо до столу в якості сніданку або чудового перекусу. Приємного апетиту!
Гарбузовий смузі в блендері в домашніх умовах
В чашу блендера відправляється нарізаний банан, яблуко і натерта на дрібній тертці гарбуз. Далі туди додається мед, мелена кориця і лимонний сік. Все збивається і по мірі необхідності в смузі вливається холодна вода. У підсумку виходить дуже смачний, ароматний і корисний напій.
Час готування: 15 хв.
Час приготування: 15 хв.
Порції – 2.
Склад:
- Гарбуз – 150 гр.
- Банан – 1 шт.
- Яблуко – 1 шт.
- Мед – 1 ст. л.
- Кориця мелена – ¼ ч. л.
- Сік лимонний – 2 ст. л.
- Вода холодна – за смаком.
Для прикраси:
- М’ята свіжа – за смаком.
- Насіння гарбузове – за смаком.
Процес приготування:
1. Банан добре промиваємо під проточною водою, обсушуємо на паперовому рушнику, очищаємо від шкірки, нарізаємо невеликими шматочками і кладемо в чашу блендера.
2. Яблуко також промиваємо, вирізаємо серцевину, очищаємо від шкірки і нарізаємо невеликими шматочками. Відправляємо його до банану.
3. Гарбуз розрізаємо на кілька частин, очищаємо його від шкірки і видаляємо пухку частину з насінням. Потім натираємо її на дрібній тертці (таким чином, смузі вийде більш однорідним) і відправляємо в блендер до інших інгредієнтів.
4. Тепер вливаємо лимонний сік, додаємо мед і мелену корицю. Для ще більшого аромату можна додати мелений кардамон, гвоздику і мускатний горіх.5. Збиваємо всі інгредієнти за допомогою блендера, поки не вийде однорідна консистенція, схожа на пюре. Можна злегка розбавити його, додавши трохи холодної води.
6. Розливаємо готовий смузі з гарбуза по склянках, прикрашаємо листочками м’яти, гарбузовим насінням і подаємо до столу в якості сніданку або корисного! Приємного апетиту!