Соба з яловичиною
Соба з яловичиною виглядає яскраво і чудово підходить як для обіду, так і вечері. Соковите блюдо стане вашим фаворитом після першого укусу. Якщо ви любите макаронні вироби, вам неодмінно варто спробувати гречану локшину. У поєднанні з м’ясом і овочами це просто фантастика.
Час приготування – 30 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 6
Склад:
- Яловичина – 80 гр.
- Болгарський перець – 50 гр.
- Огірки – 30 гр.
- Печериці – 50 гр.
- Часник – 1 зубчик
- гречана Локшина Соба – 0,5 пачки.
- Соєвий соус – 80 гр.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Закип’ятіть в каструлі воду, підсолити. Надішліть собу і варіть відповідно до інструкції, зазначеної на зворотному боці упаковки. Зварену локшину злийте через сито або друшляк. Промийте кип’яченою водою. Яловичину промийте, поріжте соломкою. Болгарський перець і огірки вимийте, наріжте соломкою.
Крок 2. Вок розжарте, налийте рослинне масло. Підсмажте попередньо очищений часник.
Крок 3. Підрум’яньте в киплячому маслі овочі.
Крок 4. Слідом закиньте скибочки печериць.
Крок 5. Коли гриби покриються скоринкою, відправте до компонентів м’ясо. Готуйте кілька хвилин.
Крок 6. Перекладіть до нього гречану локшину, готуйте, поки локшина не стане еластичною.
Крок 7. Влийте соєвий соус і протушкувати 2 хвилини, постійно перемішуючи вміст.
Крок 8. Приготовану собу розділіть на порції і пригощайте домочадців. Приємного насолоди!