Сосиски в листковому бездрожжевом тесті, запечені в духовці
Багато різних страв можна зробити з листкового тіста. Хочете приготувати ситний, швидкий і смачний перекус? Сосиски в листковому бездрожжевом тесті – відмінний варіант! Ситна начинка ніжна і повітряна основа – те, що потрібно для сімейного перекусу. Обов’язково візьміть на замітку цей простий спосіб приготування сосисок у тісті!
Час готування: 60 хв.
Час приготування: 10 хв.
Порцій – 10.
Склад:
- Тісто листкове бездріжджове – 500 гр.
- Жовток – 1 шт.
- Сосиски – 10 шт.
Процес приготування:
1. При кімнатній температурі розморозьте тісто. Краще зробити це природним чином, не вдаючись до використання кухонної техніки.
2. Форму для запікання застелити пергаментом. Увімкніть духовку, розігрійте її до температури 180 градусів.
3. Розморожене тісто трохи розкачати.
4. Потім необхідно порізати листкове тісто тонкими смужками.
5. Очистіть від плівок сосиски. Кожну сосиску слід загорнути у смужку тесту.
6. Викладаємо заготовки у форму для запікання.
7. Промазуємо сосиски в тісті яєчним жовтком. Поміщаємо блюдо в гарячу духовку на 20 хвилин.
8. Рум’яні і ароматні сосиски в листковому бездрожжевом тесті готові! Саме час насолоджуватися смаком приготованої страви!
Приємного вам апетиту!