Як приготувати смачний соус для салату Цезар з сметани?
останнім часом з’явилося дуже багато різних соусів для заправки салату Цезар. Пропонуємо спробувати один з найбільш доступних і бюджетних варіантів з сметани. Жирність такого соусу визначається жирністю сметани, тому його можна назвати полегшеним.
Час готування: 20 хв.
Час приготування: 20 хв.
Порцій: 1.
Інгредієнти:
- Сметана – 4 ст. л.
- Гірчиця – 1 ч. л.
- Гірчиця в зернах – 1 ч. л.
- вустерширський Соус – 2 ст. л.
- Часник – 2 зуб.
Процес приготування:
1. У миску влити сметану. Краще всього віддати перевагу сметані з 15-20 % жирності.
2. Додайте гірчицю двох видів.
3. Влийте вустерширський соус.
4. Часник очистіть, пропустіть через прес і також викладіть в миску.
5. Перемішайте всі інгредієнти до однорідності, можна скористатися для цього блендером. Готовий соус підійде як для салату Цезар, так і для інших закусок.
Приємного апетиту!