Спагеті у вершковому соусі – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Спагетті з беконом у вершковому соусі

Спагетті з беконом у вершковому соусі забере не більше півгодини для свого виконання. Початківці господині оцінять захоплюючий процес і здивують гарною подачею рідних і близьких. Брокколі надає яскраві фарби страви і сприяє кращому його перетравлювання. Ситне блюдо рекомендують подавати на обід. Так як для вечері воно буде важкувато.

Час готування – 25 хв.

Час приготування – 25 хв.

Порції – 3

Склад:

  • Спагетті – 175 гр.
  • Брокколі – 100 гр.
  • Бекон – 50 гр.
  • Вершки 10% – 125 мл
  • Часник – 1 зубчик
  • Масло вершкове – 25 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Виставляємо необхідний набір продуктів на робочу поверхню.

Крок 2. Кип’ятимо каструлю з водою, додаємо трохи солі. Перекладаємо капусту. Готуємо, поки брокколі не звариться.

Крок 3. Довільно нарізаємо бекон. Прогріваємо сковорідку з вершковим маслом, перекладаємо підготовлений бекон. Обсмажуємо кілька хвилин, не забуваючи помішувати.

Крок 4. Зварену брокколі зливаємо через друшляк і обдаємо холодною водою. Чекаємо, поки стече рідина.

Крок 5. Зварену броколі за бажанням розрізаємо на кілька частин.

Крок 6. У каструлю наливаємо воду, ставимо на середній вогонь. Коли вода закипить, відправляємо спагетті. Трохи солимо і варимо 5-6 хвилин.

Крок 7. Подрібнюємо очищений часник і відправляємо до бекону. Швидко обсмажуємо, постійно помішуючи.

Крок 8. Слідом перекладаємо підготовлену брокколі. Об’єднуємо компоненти.

Крок 9. Наливаємо вершки. Додаємо сіль і перець за смаком. Доводимо до кипіння. Варимо 3 хвилини.

Крок 10. Макаронні вироби проціджуємо, залишаємо, щоб позбутися від надлишків води.

Крок 11. Перекладаємо соус і змішуємо інгредієнти.

Крок 12. Готуємо пару хвилин і прибираємо з вогню.

Крок 13. Запашне частування ділимо на порції і пригощаємо своїх рідних і близьких. Приємного апетиту!