Спагетті з беконом у вершковому соусі
Спагетті з беконом у вершковому соусі забере не більше півгодини для свого виконання. Початківці господині оцінять захоплюючий процес і здивують гарною подачею рідних і близьких. Брокколі надає яскраві фарби страви і сприяє кращому його перетравлювання. Ситне блюдо рекомендують подавати на обід. Так як для вечері воно буде важкувато.
Час готування – 25 хв.
Час приготування – 25 хв.
Порції – 3
Склад:
- Спагетті – 175 гр.
- Брокколі – 100 гр.
- Бекон – 50 гр.
- Вершки 10% – 125 мл
- Часник – 1 зубчик
- Масло вершкове – 25 гр.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Виставляємо необхідний набір продуктів на робочу поверхню.
Крок 2. Кип’ятимо каструлю з водою, додаємо трохи солі. Перекладаємо капусту. Готуємо, поки брокколі не звариться.
Крок 3. Довільно нарізаємо бекон. Прогріваємо сковорідку з вершковим маслом, перекладаємо підготовлений бекон. Обсмажуємо кілька хвилин, не забуваючи помішувати.
Крок 4. Зварену брокколі зливаємо через друшляк і обдаємо холодною водою. Чекаємо, поки стече рідина.
Крок 5. Зварену броколі за бажанням розрізаємо на кілька частин.
Крок 6. У каструлю наливаємо воду, ставимо на середній вогонь. Коли вода закипить, відправляємо спагетті. Трохи солимо і варимо 5-6 хвилин.
Крок 7. Подрібнюємо очищений часник і відправляємо до бекону. Швидко обсмажуємо, постійно помішуючи.
Крок 8. Слідом перекладаємо підготовлену брокколі. Об’єднуємо компоненти.
Крок 9. Наливаємо вершки. Додаємо сіль і перець за смаком. Доводимо до кипіння. Варимо 3 хвилини.
Крок 10. Макаронні вироби проціджуємо, залишаємо, щоб позбутися від надлишків води.
Крок 11. Перекладаємо соус і змішуємо інгредієнти.
Крок 12. Готуємо пару хвилин і прибираємо з вогню.
Крок 13. Запашне частування ділимо на порції і пригощаємо своїх рідних і близьких. Приємного апетиту!