Спагетті з індичкою в вершковому соусі
Спагетті з індичкою в вершковому соусі – ситне блюдо, яке можна віднести до «зожным». Частування багате білком, добре насичує і не відкладеться на боках, якщо їсти його в міру. Страва готується просто і за короткий час. Якщо немає печериць, візьміть інші гриби або не використовувати зовсім. Мені дуже подобається поєднання з печерицями. Пробуйте, це дуже смачно! Приготувавши хоча б раз, рецепт стане гостем.
Час приготування – 30 хв.
Час приготування – 30 хв.
Порції – 4
Склад:
- Спагетті – 150 гр.
- Філе індички – 250 гр.
- Печериці – 250 гр.
- Вершки 10% – 200 мл
- Цибуля ріпчаста – 100 гр.
- Масло рослинне – 30 мл
- Сіль – за смаком.
- Приправи – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Готуємо продукти. М’ясо (на розсуд замінюємо іншою частиною індички) споліскуємо і видаляємо краплі води. Очищаємо цибулю.
Крок 2. З печериць знімаємо шкірку і нарізаємо скибочками. Можна взяти заморожені або консервовані гриби за бажанням.
Крок 3. Індичку і цибулю подрібнюємо, дотримуючись приблизно однакову нарізку.
Крок 4. Розігріваємо сковорідку наливаємо олію. У кипляче масло акуратно вивантажуємо підготовлену нарізку. Періодично помішуючи, обсмажуємо. Вливаємо трохи води і тушкуємо 10 хвилин, накривши кришкою.
Крок 5. Макаронні вироби варимо так, як зазначено на упаковці. Потім проціджуємо через друшляк. Додаємо до соусу вершки (жирність продукту непринципова) і чекаємо закипання. Перекладаємо спагетті. Присмачую сіллю і перцем за смаком. За смаком додаємо інші приправи.
Крок 6. Акуратно перемішуємо блюдо, прогріваємо буквально хвилину і прибираємо з вогню. Ароматне частування розкладаємо в гарний посуд і їмо. Приємного апетиту!