Стейк з індички на сковороді – це апетитне кулінарне рішення для ваших обідів, вечерь і свят. Апетитне м’ясо птиці порадує не тільки своїм смаком, а й корисними властивостями. Для приготування яскравого страви на сковороді використовуйте перевірені покрокові рецепти з нашої збірки.
Соковитий стейк з грудки індички на сковороді гриль
Соковитий і яскравий стейк з грудки індички можна приготувати на сковороді гриль. Апетитну рум’яну м’ясо чудово поєднується зі свіжими овочами та зеленню. Подавайте до обіду або вечері.
Інгредієнти на
2 порц.
- Індичка 2 грудки
- Олія оливкова 30 мл
- Гірчиця французька 2 ст. л.
- Прованські трави 1 ст. л.
- Сік лимонний 1 ст. л.
- Оцет білий винний 50 мл
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Масло вершкове 20 гр.
Процес приготування:
- Як приготувати соковиті і смачні стейки з індички на сковороді? М’ясо відокремлюємо від кісток. Промиваємо індичку, обсушуємо, натираємо насінням гірчиці.
- Далі обсипаємо продукт сіллю і прованськими травами.
- Потім викладаємо грудку в глибоку тарілку. Заливаємо її винним оцтом, оливковою олією і соком лимона. Маринуємо в холодильнику 2 години.
- Нагріваємо сковороду гриль і обмазуємо її вершковим маслом. Викладаємо сюди мариновані стейки.
- Смажимо по 3 хвилини з кожного боку до яскравого рум’янцю.
- Викладаємо готові стейки індички на тарілки, доповнюємо їх овочами і подаємо до столу!
