Стейк зубатки на сковороді гриль
Стейк зубатки на сковороді гриль – шалено смачне і ароматне страву, яке здивує вас своїми чудовими характеристиками: починаючи з ніжною і тане в роті текстурою, закінчуючи корисними властивостями. Приготуйте рибку до обіду або вечері на рифленій сковороді і ваші домочадці скажуть вам спасибі!
Час приготування – 30 хв.
Час приготування – 5 хв.
Порції – 2.
Інгредієнти:
- Стейки зубатки – 2 шт.
- Масло оливкова – 30 мл
- Лимон – ½ шт.
- Перець чорний мелений – ¼ ч. л.
- Сіль – за смаком.
- Спеції для риби – 1 ч. л.
Процес приготування:
Крок 1. Рибу кімнатної температури швидко промиваємо і насухо витираємо паперовими серветками.
Крок 2. Присмачую стейки соком лимона.
Крок 3. Присипаємо зубатку приправою для риби, сіллю і перцем з усіх боків.
Крок 4. На сковороду гриль або електричний гриль, промазанный оливковою олією, викладаємо рибу.
Крок 5. Готуємо на помірному полум’я з двох сторін, до утворення апетитною скоринки.
Крок 6. При готуванні в електрогрилі, виставляємо температуру 180 градусів (5-6 хвилин).
Крок 7. Зубатку доповнюємо листовим салатом і свіжими овочами, подаємо до столу і знімаємо пробу. Готуйте і отримуйте задоволення не тільки від результату, але і від процесу!