Стейк зубатки на сковороді – 5 рецептів приготування з покроковими фото

Стейк зубатки на сковороді гриль

Стейк зубатки на сковороді гриль – шалено смачне і ароматне страву, яке здивує вас своїми чудовими характеристиками: починаючи з ніжною і тане в роті текстурою, закінчуючи корисними властивостями. Приготуйте рибку до обіду або вечері на рифленій сковороді і ваші домочадці скажуть вам спасибі!

Час приготування – 30 хв.

Час приготування – 5 хв.

Порції – 2.

Інгредієнти:

  • Стейки зубатки – 2 шт.
  • Масло оливкова – 30 мл
  • Лимон – ½ шт.
  • Перець чорний мелений – ¼ ч. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції для риби – 1 ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. Рибу кімнатної температури швидко промиваємо і насухо витираємо паперовими серветками.

Крок 2. Присмачую стейки соком лимона.

Крок 3. Присипаємо зубатку приправою для риби, сіллю і перцем з усіх боків.

Крок 4. На сковороду гриль або електричний гриль, промазанный оливковою олією, викладаємо рибу.

Крок 5. Готуємо на помірному полум’я з двох сторін, до утворення апетитною скоринки.

Крок 6. При готуванні в електрогрилі, виставляємо температуру 180 градусів (5-6 хвилин).

Крок 7. Зубатку доповнюємо листовим салатом і свіжими овочами, подаємо до столу і знімаємо пробу. Готуйте і отримуйте задоволення не тільки від результату, але і від процесу!