Стейк зубатки на сковороді – 5 рецептів приготування з покроковими фото

Стейк зубатки, смажений в борошні

Стейк зубатки, смажений в борошні володіє неперевершеною скоринкою золотистого відтінку, перед якою неможливо встояти, навіть якщо ви не особливо любите рибу. Завдяки паніровці, що складається з панірувальних сухарів і борошні, риба зберігає в собі всю свою соковитість і ніжність.

Час приготування – 30 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 3.

Інгредієнти:

  • Стейк зубатки – 3 шт.
  • Борошно – ½ склянки
  • Сухарі панірувальні – ½ склянки
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Яйця – 1 шт.
  • Приправа для риби – на смак.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Великі стейки розрізаємо по хребця навпіл.

Крок 2. Обполіскуємо водою і обсушуємо будь-яким зручним способом.

Крок 3. Зубатку складаємо в миску, солимо і присмачую спеціями.

Крок 4. Через 5-7 хвилин рибу обвалюють у борошні.

Крок 5. Після занурюємо у збите яйце.

Крок 6. І паніруємо в сухарях з усіх боків, намагаючись не залишати пробіли.

Крок 7. Готуємо скибочки на сковороді з розпеченим маслом з обох сторін.

Крок 8. Доводимо рибку до готовності на повільному полум’ї під кришкою.

Крок 9. У гарячому вигляді подаємо зубатку до столу і насолоджуємося її ніжністю. Приємного апетиту!