Стейк зубатки, смажений в борошні
Стейк зубатки, смажений в борошні володіє неперевершеною скоринкою золотистого відтінку, перед якою неможливо встояти, навіть якщо ви не особливо любите рибу. Завдяки паніровці, що складається з панірувальних сухарів і борошні, риба зберігає в собі всю свою соковитість і ніжність.
Час приготування – 30 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 3.
Інгредієнти:
- Стейк зубатки – 3 шт.
- Борошно – ½ склянки
- Сухарі панірувальні – ½ склянки
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Яйця – 1 шт.
- Приправа для риби – на смак.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Великі стейки розрізаємо по хребця навпіл.
Крок 2. Обполіскуємо водою і обсушуємо будь-яким зручним способом.
Крок 3. Зубатку складаємо в миску, солимо і присмачую спеціями.
Крок 4. Через 5-7 хвилин рибу обвалюють у борошні.
Крок 5. Після занурюємо у збите яйце.
Крок 6. І паніруємо в сухарях з усіх боків, намагаючись не залишати пробіли.
Крок 7. Готуємо скибочки на сковороді з розпеченим маслом з обох сторін.
Крок 8. Доводимо рибку до готовності на повільному полум’ї під кришкою.
Крок 9. У гарячому вигляді подаємо зубатку до столу і насолоджуємося її ніжністю. Приємного апетиту!