Простий і смачний рецепт домашнього харчо з перловкою
Оригінальний спосіб приготувати домашній суп харчо – з додаванням перлової крупи. Готову страву порадує вас і близьких ситним смаком та незабутнім ароматом з пряними нотками.
Час готування: 1 година 40 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порцій – 6
Інгредієнти:
- Яловичина – 500 гр.
 - Крупа перлова – 120 гр.
 - Цибуля ріпчаста – 2 шт.
 - Морква – 1 шт.
 - Корінь селери – 1 шт.
 - Часник – за смаком.
 - Паста томатна – 1 ст. л.
 - Суміш спецій – за смаком.
 - Сіль – за смаком.
 - Зелень – за смаком.
 - Масло рослинне – для смаження.
 - Вода – 3 л
 
Процес приготування:
Крок 1. Яловичину ділимо на невеликі шматки, заливаємо водою і відварюємо до готовності.
Крок 2. У цей час нарізаємо моркву і корінь селери великими шматками. Цибулю і часник подрібнюємо.
Крок 3. У сковороді з рослинним маслом обсмажуємо шматочки цибулі, після розмішуємо продукт з томатною пастою.
Крок 4. Опускаємо в бульйон піджарку, моркву із селерою і промиту перлову крупу. Варимо суп на середньому вогні 30 хвилин. Додаємо сіль і спеції. За пару хвилин до готовності доповнюємо страву зеленню і часником.
Крок 5. Ароматний суп харчо з перлової крупи готовий. Розкладайте частування по тарілках і подавайте до столу!












