Суп-пюре з кабачків – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Ситний і дуже смачний крем-суп з кабачків з куркою

Неймовірно ситний і смачний крем-суп в домашніх умовах можна приготувати з кабачка і курки. Готову страву порадує своїм корисним складом, а також низькою калорійністю. Підходить для домашнього обіду.

Час приготування: 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 4

Склад:

  • Кабачок – 400 гр.
  • Філе куряче – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Часник – 3 зубчики.
  • Масло вершкове – 30 гр.
  • Масло рослинне – 2 ч. л.
  • Борошно – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Зелень – за смаком.
  • Насіння соняшнику – для прикраси.

Процес приготування:

1. На рослинному маслі обсмажуємо до м’якості цибулю.

2. Додаємо до цибулі терту моркву. Продовжуємо підготовку.

3. Слідом опускаємо до інгредієнтів брусочки очищеного кабачка.

4. Тушкуємо продукти до готовності і доповнюємо їх окремо відвареною курячим філе.

5. Солимо і посипаємо спеціями загальну масу. Сюди ж додаємо подрібнений часник і борошно.

6. Перемелюємо продукти до гладкого стану.

7. Доповнюємо отримане пюре невеликою кількістю окропу. Також регулюємо спеції.

8. Кип’ятимо заготовку на плиті.

9. На вершковому маслі обсмажуємо насіння соняшнику 1-2 хвилини.

10. Гарячий крем-суп розливаємо по тарілках. Прикрашаємо порції насінням і зеленню. Можна подавати до столу.