Ситний і дуже смачний крем-суп з кабачків з куркою
Неймовірно ситний і смачний крем-суп в домашніх умовах можна приготувати з кабачка і курки. Готову страву порадує своїм корисним складом, а також низькою калорійністю. Підходить для домашнього обіду.
Час приготування: 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порцій – 4
Склад:
- Кабачок – 400 гр.
- Філе куряче – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Часник – 3 зубчики.
- Масло вершкове – 30 гр.
- Масло рослинне – 2 ч. л.
- Борошно – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Зелень – за смаком.
- Насіння соняшнику – для прикраси.
Процес приготування:
1. На рослинному маслі обсмажуємо до м’якості цибулю.
2. Додаємо до цибулі терту моркву. Продовжуємо підготовку.
3. Слідом опускаємо до інгредієнтів брусочки очищеного кабачка.
4. Тушкуємо продукти до готовності і доповнюємо їх окремо відвареною курячим філе.
5. Солимо і посипаємо спеціями загальну масу. Сюди ж додаємо подрібнений часник і борошно.
6. Перемелюємо продукти до гладкого стану.
7. Доповнюємо отримане пюре невеликою кількістю окропу. Також регулюємо спеції.
8. Кип’ятимо заготовку на плиті.
9. На вершковому маслі обсмажуємо насіння соняшнику 1-2 хвилини.
10. Гарячий крем-суп розливаємо по тарілках. Прикрашаємо порції насінням і зеленню. Можна подавати до столу.