Суп з галушками на курячому бульйоні – 6 покрокових рецептів приготування з фото

Курячий суп з галушками і фрикадельками

В бульйоні відварюють фрикадельки з курячого фаршу, далі до них надсилаються галушки з картопляного пюре, яйця і солі, а також зажарка з моркви і цибулі. Все вариться 5 хвилин після спливання галушок, розливається по тарілках і подається до столу.

Час готування: 30 хв.

Час приготування: 15.

Порції – 6.

Склад:

  • картопляне Пюре – 250 гр.
  • Яйце куряче – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Філе куряче – 1 шт.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Борошно пшеничне – 3 ст. л.
  • Бульйон курячий – 2.5 л.

Процес приготування:

1. Починаємо з приготування фрикадельок. Половину цибулі дуже дрібно нарізаємо і обсмажуємо її на рослинній олії до м’якості.

2. Куряче філе кладемо в чашу блендера і подрібнюємо до стану фаршу. Далі додаємо до нього сіль, чорний мелений перець і обсмажену цибулю. Все ретельно перемішуємо до однорідності.

3. Тепер формуємо з отриманого фаршу невеликі фрикадельки.

4. Курячий бульйон відправляємо на вогонь, доводимо його до кипіння, закидаємо туди курячі фрикадельки, після чого зменшуємо вогонь.

5. В цей час готуємо галушки. В остигле картопляне пюре вбиваємо одне яйце і додаємо дрібку солі.

6. Далі засипаємо 3 столові ложки борошна і замішуємо однорідне тісто. Воно повинно вийде дуже густим.

7. Очищену моркву нарізаємо чверть кільцями, а другу половину цибулини дрібно нарізаємо. На сковороді розігріваємо трохи олії і обсмажуємо на ньому овочі до м’якості.

8. Тепер беремо дві чайні ложки і при їх допомозі формуємо галушки. Відправляємо їх у каструлю з фрикадельками. Чекаємо поки вони вплывут, після чого відправляємо зажарку в суп, доводимо його до кипіння і варимо 5 хвилин.

9. Вимикаємо вогонь, пробуємо суп на сіль, розливаємо його по тарілках, прикрашаємо свіжою зеленню і подаємо до столу. Приємного апетиту!