Суп з галушками на курячому бульйоні – 8 покрокових рецептів бабусиного супу з фото

Курячий суп з галушками та фрикадельками

Курячий суп з галушками та фрикадельками – це чудовий варіант для вашого ситного обіду у родинному колі. Така страва виходить неймовірно смачною та ароматною. Приготувати його легко. Для цього використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями нашої кулінарної добірки.

Час готування – 50 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Фарш курячий – 250 гр.
  • Вода – 2 л.
  • Картопля – 5 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Олія – ​​для смаження.
  • Сіль за смаком.
  • Зелень – 2 ст.

Для галушок:

  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Борошно – 50 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Доводимо до кипіння підсолену воду у каструлі. З курячого фаршу мокрими руками ліпимо акуратні фрикадельки.

Крок 2. Занурюємо ці фрикадельки в киплячу воду і варимо 10 хвилин. Далі виймаємо їх шумівкою на тарілку.

Крок 3. Подрібнюємо цибулю і натираємо на тертці моркву. Обсмажуємо овочі на олії близько п’яти-семи хвилин на невеликому вогні. Постійно помішуємо лопаткою.

Крок 4. У воду, де варилися фрикадельки, відправляємо кубики почищеної картоплі. Варимо 10 хвилин.

Крок 5. Через 10 хвилин викладаємо сюди обсмажені овочі.

Крок 6. Для галушок збиваємо куряче яйце, сіль та борошно.

Крок 7. Це тісто відправляємо порційно в суп за допомогою столової ложки.

Крок 8. Клецьки швидко відварюватимуться і спливатимуть на поверхню. Варимо їх близько 5 хвилин для розбухання.

Крок 9. Повертаємо в суп наші фрикадельки, також додаємо сіль та перець за смаком.

Крок 10. Курячий суп з галушками та фрикадельками готовий. Частуйтесь, доповнивши зеленню!