Урізноманітнити звичне обіднє меню допоможе суп з консервованої квасолі. Приготування страви не займе багато часу, а насичений смак приємно здивує. Також продукт відрізняється особливою поживністю, його можна готувати на різних бульйонах, в доповненні з овочами, грибами або зеленню. Використовуйте підбірку з 10 перевірених кулінарних рецептів.
Суп з червоної консервованої квасолі
Для домашнього обіду можна приготувати суп з консервованої червоної квасолі. Блюдо вийде наваристим, поживним і ароматним. Беріть на замітку оригінальний покроковий рецепт.
Інгредієнти на
6 порц.
- Квасоля консервована 400 гр. червоної
- Свинина 500 гр.
- Картопля 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Зелень 1 пучок
- Сир Пармезан (або інший твердий сир) 50 гр.
- Сіль за смаком
- Спеції для свинини за смаком
- Масло вершкове 1 ст. л.
- Вода 2 л
Процес приготування:
- Як зварити смачний суп з консервованою квасолею? Шматок свинини кладемо в каструлю. Сюди ж додаємо спеції і стебла зелені.
- Заливаємо продукти водою і варимо до готовності м’яса.
- В окремій каструлі обсмажуємо цибулю на вершковому маслі.
- Сюди ж викладаємо кубики очищеної картоплі.
- Приєднуємо до загальної маси червону квасолю з банки.
- Заливаємо продукти гарячим м’ясним бульйоном. Солимо страву за смаком.
- Свинину нарізаємо невеликими шматочками і також додаємо в суп.
- Варимо продукт 15-20 хвилин і доповнюємо його тертим сиром і подрібненою зеленню.
- Яскравий наваристий суп з червоної консервованої квасолі готовий. Діліть на порції і подавайте до столу!
Суп з консервованої квасолі в томатному соусі
Яскравий і насичений за смаком домашній суп можна приготувати з квасолі в томатному соусі. Ви не витратите на кулінарний процес багато часу і обов’язково здивуйте рідних поживною стравою.
Час приготування: 50 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порцій – 6
Склад:
- Квасоля, консервована в томатному соусі – 300 гр.
- Окорок курячий – 1 шт.
- Картопля – 4 шт.
- Помідори – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Перець болгарський – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Вода – 2,5 л
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. Курячий окіст кладемо в каструлю з водою. Доповнюємо заготівлю спеціями і варимо до готовності м’яса.
2. Очищену картоплю ріжемо на невеликі кубики.
3. Курку на час виймаємо й даємо їй охолонути. У каструлю занурюємо картоплю.
4. Шматочки цибулі обсмажуємо на рослинному маслі.
5. Додаємо сюди ж соломку болгарського перцю.
6. Доповнюємо піджарку подрібненими помідорами і спеціями за смаком. Тушкуємо близько 5 хвилин.
7. З остиглого стегенця відокремлюємо шматочки м’яса. Відправляємо його в суп.
8. Відміряємо потрібну кількість квасолі в томатній пасті.
9. Квасоля і піджарку опускаємо в каструлю. Солимо блюдо і тушкуємо на повільному вогні ще 15 хвилин.
10. Розкладаємо готовий суп по порційних тарілках і подаємо до столу.
Як зварити суп з білої консервованої квасолі?
Відмінна ідея для живильного супу до обіду – з консервованої білої квасолі. Гаряче блюдо порадує своєю наваристостью, смак або аромат. Урізноманітніть ваше домашнє меню.
Час приготування: 1 годину 20 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Квасоля консервована біла – 400 гр.
- Яловичина – 500 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Томатна паста – 120 гр.
- Зелень – 1 пучок.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
- Вода – 1,5 л
Процес приготування:
1. Яловичину відварюємо до готовності в каструлі з водою, спеціями і стеблами зелені.
2. Після готовності м’ясо дрібно нарізаємо, а бульйон проціджують.
3. Білу квасолю з банки відкидаємо на сито, щоб стекла зайва рідина.
4. На рослинній олії смажимо подрібнену цибулю.
5. Доповнюємо його томатною пастою, розмішуємо і тушкуємо близько 5 хвилин.
6. Перекладаємо піджарку в каструлю з товстим дном.
7. Сюди ж додаємо шматочки м’яса і білу квасолю.
8. Заливаємо продукти гарячим бульйоном.
9. Доводимо вміст до кипіння, після чого солимо його за смаком і доповнюємо подрібненою свіжою зеленню.
10. За бажанням, готовий суп злегка можна перемолоти блендером.
11. Апетитне гаряче блюдо для вашого обіду готово. Діліть на порції і ставте на стіл.
Пісний суп з консервованою квасолею в домашніх умовах
Для пісного меню відмінно підійде поживний суп з консервованою квасолею. Оцініть цікаву кулінарну ідею для вашого обіднього столу. З виконанням справляться навіть новачки.
Час готування: 1 год
Час приготування: 25 хвилин
Порцій – 4
Склад:
- Квасоля консервована – 250 гр.
- Макарони зірочки – 100 гр.
- Картопля – 2 шт.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Селера – за смаком.
- Кріп – 1 пучок.
- Вода – 1 л
- Сіль – за смаком.
- Масло рослинне – 1 ч. л.
Процес приготування:
1. Вливаємо олію в каструлю і тут же обсмажуємо до м’якості подрібнену ріпчасту цибулю.
2. Доповнюємо цибулю шматочками селери.
3. Після додаємо натерту моркву.
4. Тушкуємо продукти 10 хвилин на слабкому вогні.
5. Сюди ж опускаємо кубики заздалегідь очищеного картоплі.
6. Далі викладаємо консервовану квасолю.
7. Заливаємо вміст гарячою водою. Солимо за смаком.
8. Після кипіння опускаємо макаронні вироби.
9. Варимо близько 15 хвилин і в кінці додаємо подрібнений кріп.
10. Ароматний пісний суп з квасолі готовий. Діліть на тарілки і пригощайте близьких.
Простий і смачний рецепт супу з квасолі з м’ясом
Яскравий і поживний м’ясний суп можна приготувати з консервованою квасолею. Гаряче частування приємно здивує своїм смаком і нескладним кулінарним процесом. Спробуйте!
Час готування: 1 год
Час приготування: 25 хвилин
Порцій – 4
Склад:
- Квасоля консервована – 250 гр.
- Свинина – 300 гр.
- Капуста квашена – 200 гр.
- Морква – 1 шт.
- Картопля – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Паста томатна – 2 ст. л.
- Лист лавровий – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Вода – 1,5 л
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. Відварюємо свинину, остуджуємо її і нарізаємо невеликими шматочками.
2. Очищаємо і подрібнюємо цибулю.
3. Обсмажуємо цибулю на рослинній олії, після додаємо до нього дрібно нарізану або терту моркву. Тушкуємо овочі близько 5 хвилин.
4. Відправляємо в піджарку консервовану квасолю і томатну пасту.
5. Доповнюємо масу спеціями і сіллю. Тушкуємо ще 5 хвилин.
6. Шматочки м’яса відправляємо в каструлю з водою. Опускаємо сюди і кубики очищеної картоплі. Тримаємо на вогні до готовності овочів.
7. Викладаємо в бульйон квашену капусту.
8. Слідом додаємо піджарку. Готуємо страву ще 10 хвилин і знімаємо з плити.
9. М’ясний суп з квасолею з банки готовий. Діліть страву на порції і подавайте до столу. Можна пробувати!
Як приготувати смачний курячий суп з консервованою квасолею?
Легкий домашній курячий суп можна приготувати з додаванням консервованої квасолі. Смачне блюдо стане безпрограшним рішенням для домашнього обіду. Беріть рецепт на замітку!
Час приготування: 50 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порцій – 6
Склад:
- Квасоля консервована – 400 гр.
- Гомілка куряча – 200 гр.
- Морква – 1 шт.
- Картопля – 4 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Лист лавровий – 1 шт.
- Петрушка – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Вода – 2 л
Процес приготування:
1. Курячі гомілки відварюємо в каструлі з підсоленою водою. Також додаємо спеції.
2. Після готовності ніжок знімаємо з них м’ясо і відправляємо назад в каструлю.
3. Очищаємо картоплю й нарізаємо його невеликими кубиками. Опускаємо їх у курячий бульйон.
4. Подрібнюємо цибулю з морквою і тушкуємо їх у сковороді 2-4 хвилини.
5. Перекладаємо піджарку в загальну масу. Варимо продукт до м’якості картоплі близько 15-20 хвилин.
6. Викладаємо в загальну масу консервовану квасолю.
7. Кип’ятимо блюдо, солимо за смаком і доповнюємо подрібненою петрушкою.
8. Домашній курячий суп з квасолею готовий. Розливайте його по тарілках і подавайте до столу.
Покроковий рецепт приготування квасоляного супу з картоплею
Домашній суп з картоплі і консервованої квасолі готується швидко і легко. Такий рецепт відмінно підійде для поживного обіду на швидку руку. Оцініть кулінарну ідею, яка точно різноманітить ваше меню.
Час приготування: 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 4
Склад:
- Квасоля консервована – 250 гр.
- Паста томатна – 1 ст. л.
- Картопля – 4 шт.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Цибуля-порей – за смаком.
- Зелень – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Масло рослинне для смаження.
- Вода – 1,5 л
Процес приготування:
1. Почнемо з підготовки інгредієнтів.
2. Картопля очищаємо, промиваємо та нарізаємо невеликими кубиками. Відварюємо її в каструлі з водою.
3. Подрібнену ріпчасту цибулю і терту моркву обсмажуємо в рослинному маслі до м’якого стану. Додаємо до картоплі.
4. Консервовану квасолю відкидаємо на сито, щоб стекла рідина і кладемо в суп.
5. Подрібнюємо цибулю-порей.
6. Також чинимо і з зеленню. Обидва інгредієнта перекладаємо в загальну масу.
7. Солимо блюдо, доповнюємо томатною пастою і варимо ще 10-15 хвилин.
8. Яскравий і поживний суп з консервованої квасолі і картоплі готовий. Розливайте його по тарілках і подавайте до столу.
Суп з квасолею, консервованої у власному соку
Соковита квасолю з банки у власному соку – відмінна основа для живильного домашнього супу. Спробуйте просту кулінарну ідею для затишного обіду в колі сім’ї. Порадуйте рідних яскравим стравою.
Час приготування: 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 4
Склад:
- Квасоля, консервована у власному соку – 150 гр.
- Картопля – 3 шт.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Часник – 2 зубчики.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Вода – 1,5 л
Процес приготування:
1. Чистимо і нарізаємо невеликими шматочками картоплю. Відварюємо її в каструлі з водою.
2. Очищену моркву ріжемо кубиками або натираємо на терці.
3. Дрібно нарізаємо цибулю. Обсмажуємо овочі і занурюємо їх у каструлю.
4. Опускаємо в заготовку консервовану квасолю разом з соком.
5. Сюди ж опускаємо подрібнені зубчики часнику.
6. Солимо і посипаємо блюдо спеціями. Тримаємо суп на слабкому вогні близько 10-15 хвилин.
7. Домашній суп з квасолею з банки у власному соку готовий. Розливайте по тарілках і пригощайтеся.
Як зварити ароматний суп з квасолею і грибами?
Швидко приготувати смачний суп у домашніх умовах можна з консервованої квасолі та грибів. Таке блюдо підійде для пісного або веганского меню. Беріть на замітку.
Час приготування: 25 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 4
Склад:
- Квасоля консервована – 250 гр.
- Печериці консервовані – 250 гр.
- Перець болгарський – 0,5 шт.
- Помідор – 1 шт.
- Зелень – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Вода – 1,5 л
Процес приготування:
1. Помідор і болгарський перець дрібно нарізаємо і викладаємо в каструлю. Сюди ж додаємо спеції за смаком.
2. Заливаємо овочі гарячою водою і кип’ятимо 10 хвилин.
3. Опускаємо в овочевий бульйон консервовану квасолю.
4. Слідом відправляємо консервовані печериці.
5. Солимо страву за смаком і доповнюємо його подрібненою зеленню. Варимо ще 10-15 хвилин, після чого знімаємо з плити.
6. Простий і смачний домашній суп з консервованою квасолею і грибами готовий. Розливайте його по тарілках і подавайте до столу.
Наваристий суп з консервованою квасолею та капустою
Апетитний і наваристий суп для домашнього обіду можна приготувати з консервованої квасолі і свіжої капусти. Гаряче блюдо можна за смаком доповнити сметаною і подавати до столу з чорним хлібом.
Час приготування: 50 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порцій – 6
Склад:
- Квасоля консервована – 200 гр.
- Курка – ½ шт.
- Капуста білокачанна – 300 гр.
- Морква – 1 шт.
- Картопля – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Перець болгарський – 1 шт.
- Помідор – 2 шт.
- Зелень – за смаком.
- Лист лавровий – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний горошок – 2 шт.
- Вода – 2,5 л
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. Спочатку відваримо бульйон. У каструлю з водою кладемо половинку промитої курки, лавровий лист, одну цибулину, горошини перцю і зелень. Кип’ятимо і варимо до готовності м’яса.
2. Почистимо картопля наріжемо його невеликими кубиками.
3. Яким зручним способом подрібнюємо білокачанну капусту.
4. Відправляємо обидва інгредієнта в готовий бульйон.
5. Поки вариться картопля з капустою, підготуємо й інші овочі. Цибулину, моркву, болгарський перець і помідори нарізаємо невеликими шматочками.
6. Обсмажуємо інгредієнти в рослинному маслі 5-7 хвилин.
7. Кладемо обжарку в суп і відразу ж викладаємо консервовану квасолю.
8. Солимо страву за смаком, доводимо до кипіння і варимо ще 5 хвилин.
9. Наваристий суп з квасолі і капусти готовий. Розливайте його по тарілках і подавайте до столу.