Гороховий суп з яловичиною
Гороховий суп з яловичиною – це неймовірно смачне частування для вашого домашнього обіду. Такий продукт порадує апетитним зовнішнім виглядом та поживними властивостями. Приготувати такий суп нескладно. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт із фотографіями.
Час готування – 2 години
Час приготування – 20 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Горох – 190 гр.
 - Яловича вирізка – 350 г.
 - Картопля – 3 шт.
 - Цибуля ріпчаста – 1 шт.
 - Морква – 1 шт.
 - Олія – для смаження.
 - Лист лавровий – 2 шт.
 - Сіль – 0,5 ч.л.
 - Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
 - Вода – 2 л.
 - Петрушка – 4 гілки.
 
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо основні продукти за списком.

Крок 2. Попередньо горох промиваємо кілька разів у воді та замочуємо на 2-3 години.

Крок 3. Викладаємо підготовлений горох у каструлю разом із яловичою голяшкою. Заливаємо все це водою та доводимо до кипіння. Потім робимо вогонь мінімальним та варимо близько 1 години, періодично знімаючи піну.

Крок 4. Очищаємо моркву від шкірки і натираємо на великій тертці.

Крок 5. Подрібнюємо цибулю і обсмажуємо її з морквою кілька хвилин на олії.

Крок 6. Дістаємо зварене м’ясо із супу. У каструлю відправляємо картоплю, додаємо сіль, мелений перець. Варимо 10 хвилин, потім викладаємо обсмажену цибулю з морквою. Через 5 хвилин додаємо подрібнену зелень та лавровий лист. Доводимо вміст до кипіння та прибираємо з вогню.

Крок 7. Охолоджене м’ясо відокремлюємо від кісточки і ріжемо невеликими шматочками. М’ясо додаватимемо в суп порційно.

Крок 8. Гороховий суп із яловичиною готовий. Частуйтесь!













