Дієтичний салат з авокадо без майонезу
Лише раз, приготувавши хрусткий, легкий і в той же час ситний салат, збагачений величезною кількістю вітамінів і мікроелементів, ви будете повертатися до цього рецепту знову і знову. Що й не дивно, адже поєднання авокадо, печінці тріски і свіжого огірка – це неймовірно смачно.
Час приготування – 15 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 2-3.
Склад:
- Авокадо – 1 шт.
 - Огірки – 1 шт.
 - Печінка тріски – 1 банка.
 - Салат «Айсберг» – ¼ качана.
 - Каперси – 1 ст. л.
 - Гірчиця французька – 1 ч. л.
 - Сік лимона – 1 ч. л.
 - Масло оливкове – 1 ст. л.
 
Процес приготування:
Крок 1. Стигле і м’яке авокадо очищаємо від шкірки, видаляємо кісточку і нарізаємо невеликими шматочками.
Крок 2. Огірок ріжемо півкільцями.
Крок 3. Вимитий і обсушенный зелений салат рвемо руками і нарізаємо тонкою соломкою.
Крок 4. Консервовану печінка розминаємо виделкою або нарізаємо кубиком.
Крок 5. З’єднуємо всі згадані вище компоненти в глибокій тарілці, додаємо трохи каперсів і ретельно перемішуємо.
Крок 6. Заправляємо страва гірчицею, лимонним соком і ароматним маслом.
Крок 7. При бажанні, прикрашаємо зеленню і подаємо до столу. Приємного апетиту!












