Соковита свиняча вирізка з цибулею на сковороді
Посмажити соковиту свинячу вирізку можна разом з цибулею. М’ясо порадує яскравим смаком і ароматом. Використовуйте просту кулінарну ідею для ситного домашнього обіду або вечері.
Час приготування: 30 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порцій – 4
Склад:
- Вирізка свиняча – 600 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Оцет винний – 2 ст. л.
- Вино червоне сухе – 100 мл
- Зелень – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Промиваємо свинячу вирізку і ділимо її на порційні шматочки.
Крок 2. Півкільцями розбираємо цибулю і обсмажуємо його в сковороді з маслом 1-2 хвилини.
Крок 3. Відразу ж сюди і кладемо м’ясо.
Крок 4. Смажимо продукти, поки м’ясо не змінить колір. Після його солимо і перчимо.
Крок 5. Розмішуємо червоне вино з оцтом. Вливаємо суміш до м’яса.
Крок 6. Після цього готуємо ще 15 хвилин на помірному вогні.
Крок 7. Соковите і ароматне м’ясо з цибулею готово. Подавайте до столу, доповнивши свіжою зеленню.