Свиняча вирізка – 10 смачних і швидких рецептів приготування з покроковими фото

Соковита свиняча вирізка з цибулею на сковороді

Посмажити соковиту свинячу вирізку можна разом з цибулею. М’ясо порадує яскравим смаком і ароматом. Використовуйте просту кулінарну ідею для ситного домашнього обіду або вечері.

Час приготування: 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порцій – 4

Склад:

  • Вирізка свиняча – 600 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Оцет винний – 2 ст. л.
  • Вино червоне сухе – 100 мл
  • Зелень – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Промиваємо свинячу вирізку і ділимо її на порційні шматочки.

Крок 2. Півкільцями розбираємо цибулю і обсмажуємо його в сковороді з маслом 1-2 хвилини.

Крок 3. Відразу ж сюди і кладемо м’ясо.

Крок 4. Смажимо продукти, поки м’ясо не змінить колір. Після його солимо і перчимо.

Крок 5. Розмішуємо червоне вино з оцтом. Вливаємо суміш до м’яса.

Крок 6. Після цього готуємо ще 15 хвилин на помірному вогні.

Крок 7. Соковите і ароматне м’ясо з цибулею готово. Подавайте до столу, доповнивши свіжою зеленню.