Свиняче серце – 10 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Дуже смачний салат зі свинячого серця з грибами

Простий у приготуванні салат для смачної вечері. Основне завдання вибрати і зварити свиняче серце. Гриби можна взяти будь-які на ваш розсуд: шампіньйони, свіжі, заморожені або мариновані лісові гриби.

Час готування: 140

Час приготування: 20 хв

Порцій – 4

Склад:

  • Серце свиняче – 300-350 гр.
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Гриби – 300 гр.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Огірки мариновані – 2 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Петрушка – 1 пучок.
  • Майонез для заправки.

Процес приготування:

Крок 1. Заздалегідь відваріть свиняче серце в підсоленій воді, за бажанням можна додати лавровий лист і перець горошком. Якщо ви використовуєте свіжі лісові гриби, то їх необхідно нарізати скибочками і варити протягом 30-40 хвилин. Потім гриби відкиньте на друшляк, щоб стекла вода. Печериці ж просто обсмажте до готовності на сковороді і викладіть їх у миску де буде збиратися салат.

Крок 2. Готове свиняче серце наріжте тонкою соломкою, викладіть до грибів.

Крок 3. Яйця зваріть круто і також крупно наріжте. Викладіть в миску до решти інгредієнтів.

Крок 4. Мариновані огірки злегка відіжміть від рідини і наріжте шматочками, викладіть їх в миску.Крок 5. Також додайте в салат нарізану ріпчасту цибулю і подрібнену петрушку. Посоліть за смаком, перемішайте.

Крок 6. Заправте салат майонезом і подавайте до столу.