Дуже смачний салат зі свинячого серця з грибами
Простий у приготуванні салат для смачної вечері. Основне завдання вибрати і зварити свиняче серце. Гриби можна взяти будь-які на ваш розсуд: шампіньйони, свіжі, заморожені або мариновані лісові гриби.
Час готування: 140
Час приготування: 20 хв
Порцій – 4
Склад:
- Серце свиняче – 300-350 гр.
- Яйця курячі – 2 шт.
- Гриби – 300 гр.
- Цибуля – 1 шт.
- Огірки мариновані – 2 шт.
- Сіль – за смаком.
- Петрушка – 1 пучок.
- Майонез для заправки.
Процес приготування:
Крок 1. Заздалегідь відваріть свиняче серце в підсоленій воді, за бажанням можна додати лавровий лист і перець горошком. Якщо ви використовуєте свіжі лісові гриби, то їх необхідно нарізати скибочками і варити протягом 30-40 хвилин. Потім гриби відкиньте на друшляк, щоб стекла вода. Печериці ж просто обсмажте до готовності на сковороді і викладіть їх у миску де буде збиратися салат.
Крок 2. Готове свиняче серце наріжте тонкою соломкою, викладіть до грибів.
Крок 3. Яйця зваріть круто і також крупно наріжте. Викладіть в миску до решти інгредієнтів.
Крок 4. Мариновані огірки злегка відіжміть від рідини і наріжте шматочками, викладіть їх в миску.Крок 5. Також додайте в салат нарізану ріпчасту цибулю і подрібнену петрушку. Посоліть за смаком, перемішайте.
Крок 6. Заправте салат майонезом і подавайте до столу.