Простий рецепт свинячого серця з картоплею на сковороді
Поспішаємо поділитися смачним рецептом тушкованого свинячого серця з картоплею. Це збалансоване ситне блюдо для сімейного вечері. Доведеться набратися терпіння, щоб серце вийшло м’яким.
Час готування: 60
Час приготування: 40 хв
Порцій – 4-5
Інгредієнти:
- Серце свиняче – 1 шт.
- Печінка свиняча – 300 гр.
- Смалець – 100 гр.
- Цибуля ріпчаста – 3 шт.
- Картопля – 1 кг
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Зелень – 100 гр.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Овочі очистіть і промийте. Ріпчасту цибулю наріжте півкільцями, картопля – кубиками. Свиняче серце і печінку помийте, очистіть від сухожиль, крові і зайвого жиру, наріжте кубиками.
Крок 2. Для смаження знадобиться рослинне масло і трохи смальцю, спеції можна взяти будь-які за своїм смаком.
Крок 3. У сковороді розігрійте рослинне масло і смалець, потім викладіть нарізане серце, смажте його 5-7 хвилин.
Крок 4. Далі викладіть печінку і продовжуйте смажити на сильному вогні ще 3-5 хвилин.
Крок 5. Потім викладіть картоплю, перемішайте і смажте всі разом 3-5 хвилин. Після цього зменшіть вогонь і накрийте сковороду кришкою.
Крок 6. Через деякий час додайте цибулю, перемішайте і смажте під кришкою 5-7 хвилин.
Крок 7. Приправити страву спеціями, перемішайте, знову накрийте сковороду кришкою і варіть 5-7 хвилин.
Крок 8. Тепер можна спробувати серце і картоплю на готовність.
Крок 9. При необхідності час приготування страви можна продовжити.
Крок 10. Перед подачею посипте блюдо рубаною зеленню.