Свиняче серце – 10 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Як смачно запекти свиняче серце в духовці?

Любите готувати в духовці? Це простий стандартний рецепт приготування свинячого серця. Воно виходить соковитим, ароматним і дуже смачним. Хороший варіант для ситного обіду і вечері.

Час готування: 100

Час приготування: 45 хв

Порцій – 4-5

Інгредієнти:

  • Серце свиняче – 1 шт.
  • Помідори – 2 шт.
  • Вода – 1 л
  • Часник – 4 зуб.
  • Картопля – 4 шт.
  • Приправа для м’яса – за смаком.
  • Перець болгарський – 2 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Серце помийте, розріжте навпіл, очистіть від крові, сухожиль і плівок.

Крок 2. Наріжте серце кубиками і обсмажте на рослинному маслі до напівготовності.

Крок 3. Болгарський перець очистити від перегородок і насіння, наріжте кубиками.

Крок 4. Помідори помийте і наріжте кубиками.

Крок 5. Часник очистіть від лушпиння і дрібно наріжте.

Крок 6. Картоплю почистіть, помийте і наріжте кубиками.

Крок 7. Підготуйте глиняні горщики для запікання в духовці. Спочатку покладіть на дно трохи картоплі. Потім зробіть шар з смаженого серця і всипте трохи подрібненого часнику.

Крок 8. Потім додайте болгарський перець і помідори. Всипте сіль і спеції, в кінці влийте гарячу воду, щоб вона покрила всі інгредієнти.

Крок 9. Закрийте горщики кришечками і відправте в духовку на 40-50 хвилин. Подавати запечене серце до столу можна прямо в горщиках.