Як смачно запекти свиняче серце в духовці?
Любите готувати в духовці? Це простий стандартний рецепт приготування свинячого серця. Воно виходить соковитим, ароматним і дуже смачним. Хороший варіант для ситного обіду і вечері.
Час готування: 100
Час приготування: 45 хв
Порцій – 4-5
Інгредієнти:
- Серце свиняче – 1 шт.
- Помідори – 2 шт.
- Вода – 1 л
- Часник – 4 зуб.
- Картопля – 4 шт.
- Приправа для м’яса – за смаком.
- Перець болгарський – 2 шт.
- Сіль – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Серце помийте, розріжте навпіл, очистіть від крові, сухожиль і плівок.
Крок 2. Наріжте серце кубиками і обсмажте на рослинному маслі до напівготовності.
Крок 3. Болгарський перець очистити від перегородок і насіння, наріжте кубиками.
Крок 4. Помідори помийте і наріжте кубиками.
Крок 5. Часник очистіть від лушпиння і дрібно наріжте.
Крок 6. Картоплю почистіть, помийте і наріжте кубиками.
Крок 7. Підготуйте глиняні горщики для запікання в духовці. Спочатку покладіть на дно трохи картоплі. Потім зробіть шар з смаженого серця і всипте трохи подрібненого часнику.
Крок 8. Потім додайте болгарський перець і помідори. Всипте сіль і спеції, в кінці влийте гарячу воду, щоб вона покрила всі інгредієнти.
Крок 9. Закрийте горщики кришечками і відправте в духовку на 40-50 хвилин. Подавати запечене серце до столу можна прямо в горщиках.