Свинячі реберця в духовці – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Ніжні свинячі реберця, запечені в майонезі в духовці

Один з найбільш простих і швидких способів приготувати свинячі реберця в духовці – з майонезом. Такий маринад зробить блюдо хрустким і рум’яним. Подавайте його з картоплею або овочами.

Час приготування: 2 години

Час приготування: 1 год

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Ребра свинячі – 0,7 кг
  • Майонез – 100 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Масло рослинне – 50 мл

Процес приготування:

Крок 1. Свинячі ребра поділяємо на невеликі шматки. Після ретельно промиваємо їх під водою.

Крок 2. Посипаємо м’ясний продукт сіллю і спеціями за смаком. Ретельно перемішуємо.

Крок 3. В окремому посуді змішуємо майонез, рослинна олія і подрібнену ріпчасту цибулю. Перемішуємо.

Крок 4. Перекладаємо майонезну заготовку у посуд з реберцями.

Крок 5. Ретельно обмазуємо м’ясо і маринуємо 1 годину в холодильнику.

Крок 6. Мариновані в майонезі реберця викладаємо у форму для випікання.

Крок 7. Готуємо частування 1 годину. Оптимальна температура духовки – 180-200 градусів.

Крок 8. Апетитні свинячі ребра з хрусткою скоринкою готові. Подавайте страву до столу!