Ніжні свинячі реберця, запечені в майонезі в духовці
Один з найбільш простих і швидких способів приготувати свинячі реберця в духовці – з майонезом. Такий маринад зробить блюдо хрустким і рум’яним. Подавайте його з картоплею або овочами.
Час приготування: 2 години
Час приготування: 1 год
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Ребра свинячі – 0,7 кг
- Майонез – 100 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Масло рослинне – 50 мл
Процес приготування:
Крок 1. Свинячі ребра поділяємо на невеликі шматки. Після ретельно промиваємо їх під водою.
Крок 2. Посипаємо м’ясний продукт сіллю і спеціями за смаком. Ретельно перемішуємо.
Крок 3. В окремому посуді змішуємо майонез, рослинна олія і подрібнену ріпчасту цибулю. Перемішуємо.
Крок 4. Перекладаємо майонезну заготовку у посуд з реберцями.
Крок 5. Ретельно обмазуємо м’ясо і маринуємо 1 годину в холодильнику.
Крок 6. Мариновані в майонезі реберця викладаємо у форму для випікання.
Крок 7. Готуємо частування 1 годину. Оптимальна температура духовки – 180-200 градусів.
Крок 8. Апетитні свинячі ребра з хрусткою скоринкою готові. Подавайте страву до столу!