Свинячі реберця в маринаді з медом, гірчицею і соєвим соусом
Хрусткі і яскраві за смаком свинячі реберця можна приготувати в ароматному маринаді з гірчиці, соєвого соусу і меду. Запечене в духовці страва подається разом з овочами, зеленню або соусом.
Час приготування: 2 години
Час приготування: 1 год
Порцій – 6
Інгредієнти:
- Ребра свинячі – 0,8 кг
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Паприка – 1 ч. л.
- Приправа для м’яса – за смаком.
- Мед – 2 ст. л.
- Гірчиця – 1 ч. л.
- Соус соєвий – 1 ст. л.
- Масло рослинне – 2 ч. л.
- Сік яблучний – 100 мл
Процес приготування:
Крок 1. Свинячі ребра промиваємо під водою, після поділяємо їх на невеликі частини.
Крок 2. Доповнюємо м’ясний продукт півкільцями цибулі. Посипаємо заготівлю сіллю і розмішуємо.
Крок 3. В окремій тарілці з’єднуємо яблучний сік, приправу для м’яса і паприку.
Крок 4. Далі додаємо мед, гірчицю, олію і соєвий соус. Розмішуємо масу.
Крок 5. Заливаємо ароматним соусом свинячі ребра з цибулею. Маринуємо близько години.
Крок 6. Викладаємо продукт разом з маринадом в пакет для випікання і зав’язуємо його з обох сторін.
Крок 7. Запікаємо страву 1 годину. Оптимальна температура духовки – 180 градусів.
Крок 8. Готові ребра викладаємо на порційні тарілки, доповнюємо їх зеленню і подаємо до столу!