Свинячі реберця в духовці – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Свинячі реберця в маринаді з медом, гірчицею і соєвим соусом

Хрусткі і яскраві за смаком свинячі реберця можна приготувати в ароматному маринаді з гірчиці, соєвого соусу і меду. Запечене в духовці страва подається разом з овочами, зеленню або соусом.

Час приготування: 2 години

Час приготування: 1 год

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Ребра свинячі – 0,8 кг
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Паприка – 1 ч. л.
  • Приправа для м’яса – за смаком.
  • Мед – 2 ст. л.
  • Гірчиця – 1 ч. л.
  • Соус соєвий – 1 ст. л.
  • Масло рослинне – 2 ч. л.
  • Сік яблучний – 100 мл

Процес приготування:

Крок 1. Свинячі ребра промиваємо під водою, після поділяємо їх на невеликі частини.

Крок 2. Доповнюємо м’ясний продукт півкільцями цибулі. Посипаємо заготівлю сіллю і розмішуємо.

Крок 3. В окремій тарілці з’єднуємо яблучний сік, приправу для м’яса і паприку.

Крок 4. Далі додаємо мед, гірчицю, олію і соєвий соус. Розмішуємо масу.

Крок 5. Заливаємо ароматним соусом свинячі ребра з цибулею. Маринуємо близько години.

Крок 6. Викладаємо продукт разом з маринадом в пакет для випікання і зав’язуємо його з обох сторін.

Крок 7. Запікаємо страву 1 годину. Оптимальна температура духовки – 180 градусів.

Крок 8. Готові ребра викладаємо на порційні тарілки, доповнюємо їх зеленню і подаємо до столу!