Простий і смачний салат зі свинячим мовою і солоним огірком
Приготувати неймовірно смачний листковий салат з відвареного свинячого мови з солоним огірочком, волоськими горіхами і часником можна, як на святковий стіл (гості обов’язково оцінять), так і для різноманітності звичного раціону вашої сім’ї.
Час приготування – 15 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 1.
Склад:
- Мова свинячий (відвареної) – 150 гр.
- Огірки солоні – 1 шт.
- Яйця (варені) – 2 шт.
- Ядра волоських горіхів – 5 шт.
- Часник – 1 зуб.
- Майонез – 1,5 ст. л.
- Петрушка – 10 гр.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Попередньо відварену мову, зачищаємо від щільної плівки, промиваємо й обсушуємо паперовими рушниками, нарізаємо тонкою соломкою.
Крок 2. Твердий солоний огірок подрібнюємо аналогічним способом.
Крок 3. Яйця очищаємо від шкаралупи і нарізаємо так само, як і попередні компоненти майбутнього салату.
Крок 4. В піалі змішуємо майонез з пропущеним через прес часником і заправляємо все нарізані інгредієнти окремо. За допомогою кулінарного кільця викладаємо огірки, м’ясо і яйця шарами, зверху посипаємо подрібненими горіхами і дрібно нарубаної петрушкою.
Крок 5. Акуратно знімаємо формочку і за бажанням розсипаємо зелень по тарілці для декору.
Крок 6. До столу подаємо відразу ж, після «складання». Приємного апетиту!