Свинячий язик – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Простий і смачний салат зі свинячим мовою і солоним огірком

Приготувати неймовірно смачний листковий салат з відвареного свинячого мови з солоним огірочком, волоськими горіхами і часником можна, як на святковий стіл (гості обов’язково оцінять), так і для різноманітності звичного раціону вашої сім’ї.

Час приготування – 15 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 1.

Склад:

  • Мова свинячий (відвареної) – 150 гр.
  • Огірки солоні – 1 шт.
  • Яйця (варені) – 2 шт.
  • Ядра волоських горіхів – 5 шт.
  • Часник – 1 зуб.
  • Майонез – 1,5 ст. л.
  • Петрушка – 10 гр.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Попередньо відварену мову, зачищаємо від щільної плівки, промиваємо й обсушуємо паперовими рушниками, нарізаємо тонкою соломкою.

Крок 2. Твердий солоний огірок подрібнюємо аналогічним способом.

Крок 3. Яйця очищаємо від шкаралупи і нарізаємо так само, як і попередні компоненти майбутнього салату.

Крок 4. В піалі змішуємо майонез з пропущеним через прес часником і заправляємо все нарізані інгредієнти окремо. За допомогою кулінарного кільця викладаємо огірки, м’ясо і яйця шарами, зверху посипаємо подрібненими горіхами і дрібно нарубаної петрушкою.

Крок 5. Акуратно знімаємо формочку і за бажанням розсипаємо зелень по тарілці для декору.

Крок 6. До столу подаємо відразу ж, після «складання». Приємного апетиту!