Смачна свинина з болгарським перцем і ананасами в домашніх умовах
Пропонуємо вам спробувати доступне, але дуже екзотичне блюдо китайської кухні. Свинина в кисло-солодким соусом з болгарським перцем – красиве і смачне блюдо, яке відмінно виглядатиме на святковому столі.
Час готування: 45 хв.
Час приготування: 15 хв.
Порцій: 5.
Склад:
- Свинина – 500 гр.
- Ананаси консервовані – 150 гр.
- Перець болгарський – 1 шт.
- Часник – 2 зуб.
- соєвий Соус – 3 ст. л.
- Масло рослинне – 4 ст. л.
- Крохмаль – 1 ст. л.
- Імбир мелений – 1 ч. л.
- Перець чилі – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Зелень – за смаком.
- Для соусу:
- соєвий Соус – 3 ст. л.
- Кетчуп томатний – 2 ст. л.
- Цукор – 1 ст. л.
- Оцет столовий – 1 ст. л.
Процес приготування:
1. Свинину наріжте великими шматками, посипте меленим імбиром, сіллю і крохмалем, полийте соєвим соусом і перемішайте в мисці. Залиште м’ясо на півгодини для маринування.
2. Потім на сковороді-гриль обсмажте м’ясо до рум’яного кольору з усіх сторін.
3. Часник, болгарський перець, ананаси і перець чилі наріжте кубиками.
4. У мисці змішайте соєвий соус, кетчуп, цукор і оцет.
5. Свинину перекладіть на сковороду і пасеруйте разом з овочами.
6. Потім влийте кисло-солодкий соус, перемішайте, доведіть його до кипіння і зніміть сковороду з вогню.
7. Свинина в кисло-солодкому соусі подавайте в гарячому вигляді.
Приємного апетиту!