Свинина в кисло-солодкому соусі – 10 рецептів в домашніх умовах з фото покроково

Смачна свинина з болгарським перцем і ананасами в домашніх умовах

Пропонуємо вам спробувати доступне, але дуже екзотичне блюдо китайської кухні. Свинина в кисло-солодким соусом з болгарським перцем – красиве і смачне блюдо, яке відмінно виглядатиме на святковому столі.

Час готування: 45 хв.

Час приготування: 15 хв.

Порцій: 5.

Склад:

  • Свинина – 500 гр.
  • Ананаси консервовані – 150 гр.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Часник – 2 зуб.
  • соєвий Соус – 3 ст. л.
  • Масло рослинне – 4 ст. л.
  • Крохмаль – 1 ст. л.
  • Імбир мелений – 1 ч. л.
  • Перець чилі – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Зелень – за смаком.
  • Для соусу:
  • соєвий Соус – 3 ст. л.
  • Кетчуп томатний – 2 ст. л.
  • Цукор – 1 ст. л.
  • Оцет столовий – 1 ст. л.

Процес приготування:

1. Свинину наріжте великими шматками, посипте меленим імбиром, сіллю і крохмалем, полийте соєвим соусом і перемішайте в мисці. Залиште м’ясо на півгодини для маринування.

2. Потім на сковороді-гриль обсмажте м’ясо до рум’яного кольору з усіх сторін.

3. Часник, болгарський перець, ананаси і перець чилі наріжте кубиками.

4. У мисці змішайте соєвий соус, кетчуп, цукор і оцет.

5. Свинину перекладіть на сковороду і пасеруйте разом з овочами.

6. Потім влийте кисло-солодкий соус, перемішайте, доведіть його до кипіння і зніміть сковороду з вогню.

7. Свинина в кисло-солодкому соусі подавайте в гарячому вигляді.

Приємного апетиту!