Свинина з сиром і ананасами в духовці
Свинина з сиром і ананасами в духовці – блюдо, яке можна приготувати порційно або у вигляді запіканки. Для рецепта підійде корейка або шийна частина свинини. А консервовані ананаси найзручніше брати саме в кільцях.
Час готування – 80 хв.
Час приготування – 40 хв.
Порції – 6-8.
Інгредієнти:
- М’якоть свинини – 0,5 кг
- Сіль поварена – за смаком.
- Ананас консервований – 6-8 шт.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Сир твердий – 200 гр.
Процес приготування:
Крок 1. Свинячу корейку наріжте пластинками по 1-1,5 сантиметра завтовшки.
Крок 2. Кожен шматочок м’яса окремо відбийте кухонним молоточком, але не дуже тонко.
Крок 3. Твердий сир натріть на тертці з дрібними отворами.
Крок 4. Свинячі відбивні викладіть у форму для запікання, посоліть і приправити свіжомеленим чорним перцем.
Крок 5. На кожен шматочок свинини покладіть кільце консервованого ананаса.
Крок 6. Щедро посипте заготовки сирної стружкою. Готово, відправте форму в духовку, попередньо розігріту до 180 градусів. Готуйте м’ясо протягом 30-40 хвилин.
Крок 7. Подавайте запечену з сиром і ананасами свинину відразу після приготування, прикрасьте зеленню і свіжими овочами. Приємного апетиту!