Свинина з ананасами в духовці – 8 рецептів з покроковими фото

Свинина з сиром і ананасами в духовці

Свинина з сиром і ананасами в духовці – блюдо, яке можна приготувати порційно або у вигляді запіканки. Для рецепта підійде корейка або шийна частина свинини. А консервовані ананаси найзручніше брати саме в кільцях.

Час готування – 80 хв.

Час приготування – 40 хв.

Порції – 6-8.

Інгредієнти:

  • М’якоть свинини – 0,5 кг
  • Сіль поварена – за смаком.
  • Ананас консервований – 6-8 шт.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Сир твердий – 200 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Свинячу корейку наріжте пластинками по 1-1,5 сантиметра завтовшки.

Крок 2. Кожен шматочок м’яса окремо відбийте кухонним молоточком, але не дуже тонко.

Крок 3. Твердий сир натріть на тертці з дрібними отворами.

Крок 4. Свинячі відбивні викладіть у форму для запікання, посоліть і приправити свіжомеленим чорним перцем.

Крок 5. На кожен шматочок свинини покладіть кільце консервованого ананаса.

Крок 6. Щедро посипте заготовки сирної стружкою. Готово, відправте форму в духовку, попередньо розігріту до 180 градусів. Готуйте м’ясо протягом 30-40 хвилин.

Крок 7. Подавайте запечену з сиром і ананасами свинину відразу після приготування, прикрасьте зеленню і свіжими овочами. Приємного апетиту!