Свинячий рулет, запечений з ананасом
Свинячий рулет, запечений з ананасом, може стати відмінною альтернативою запечене м’яса або отбивным. Подавати таке оригінальне страву можна в гарячому вигляді з гарніром мул в холодному вигляді в якості закуски.
Час готування – 60-70 хв.
Час приготування – 30-45 хв.
Порції – 4.
Склад:
- Майонез – 2 ст. л.
- Свинина з жировим прошарком – 1 кг
- Сир твердий/напівтвердий – 120 гр.
- Ананас консервований – 100 гр.
- Сіль поварена – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне рафіноване – для змазування форми.
Процес приготування:
Крок 1. Для рецепта вам будуть потрібні всі продукти, зазначені у списку інгредієнтів. Свинину обмийте проточною водою, промокніть паперовими рушниками і наріжте пластинками по 1-1,5 сантиметра завтовшки. Кожен м’ясної шматок відбийте кухонним молоточком з двох сторін, щоб це було робити зручніше, укрийте м’ясо харчової пшенкой.
Крок 2. Невеликий шматочок твердого сиру натріть на тертці з великими отворами.
Крок 3. Розкрийте банку консервованих ананасів і злийте з них сік.
Крок 4. Кожну свинячу відбивну посоліть і поперчіть з обох сторін. Покладіть м’ясо на шматок пергаменту. На відбивну покладіть трохи тертого сиру і кілька шматочків ананаса.
Крок 5. Загорніть м’ясо в рулети.
Крок 6. Будь жаростійку форму для запікання змастіть рослинною олією і викладіть заготовки рулетів швом вниз.
Крок 7. Запікайте свинячі рулети з ананасами в духовці при 200 градусах приблизно півгодини. Після цього дістаньте форму, рулети змастіть майонезом і посипте тертим сиром, поверніть в духовку ще на 10 хвилин.
Крок 8. Рулети виходять рум’яними і апетитними. Подавайте рулети зі свинини з ананасами, з зеленню і свіжими овочами. Приємного апетиту!