Сирна паска – 10 смачних рецептів класичної пасхи з сиру з покроковими фото

Швидкий і простий спосіб приготування сирної паски з цукатами без випічки

Швидкий і простий рецепт приготування сирної паски. Вона готується без використання яєць, тому її можна давати дітям.

Час готування: 8 годин.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 16.

Склад:

  • Сир 9% – 500 гр.
  • Масло вершкове – 200 гр.
  • цукрова Пудра – 150 гр.
  • Сметана 25 % – 150 мл
  • Цукати – 30 гр.

Процес приготування:

1. Сир прокрутіть через м’ясорубку.

2. Розтоплене вершкове масло розітріть з цукровою пудрою.

3. До сирної маси додайте сметану, розтерте масло з цукровою пудрою і збийте інгредієнти міксером. Додати цукати і добре перемішайте.

4. Отриману масу викладіть у форму.

5. Форму попередньо застелити марлею і в ній має бути отвір, куди буде стікати сироватка. Зверху встановіть прес і помістіть форму в холодильник мінімум на 8 годин.

6. Готову паску викладіть на плоске блюдо, прикрасьте шматочками цукатів і десерт готовий.

Приємного апетиту!