Швидкий і простий спосіб приготування сирної паски з цукатами без випічки
Швидкий і простий рецепт приготування сирної паски. Вона готується без використання яєць, тому її можна давати дітям.
Час готування: 8 годин.
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 16.
Склад:
- Сир 9% – 500 гр.
- Масло вершкове – 200 гр.
- цукрова Пудра – 150 гр.
- Сметана 25 % – 150 мл
- Цукати – 30 гр.
Процес приготування:
1. Сир прокрутіть через м’ясорубку.
2. Розтоплене вершкове масло розітріть з цукровою пудрою.
3. До сирної маси додайте сметану, розтерте масло з цукровою пудрою і збийте інгредієнти міксером. Додати цукати і добре перемішайте.
4. Отриману масу викладіть у форму.
5. Форму попередньо застелити марлею і в ній має бути отвір, куди буде стікати сироватка. Зверху встановіть прес і помістіть форму в холодильник мінімум на 8 годин.
6. Готову паску викладіть на плоске блюдо, прикрасьте шматочками цукатів і десерт готовий.
Приємного апетиту!