Домашня випічка часто виступає приводом, щоб зібрати всю родину за столом з ароматним чаєм. Пропонуємо спекти повітряні і соковиті сирні рогалики. Причому, варіантів смачною сирною випічки може бути багато, ми підібрали 6 найкращих рецепта.
Домашні рогалики з сирного тіста в духовці
Це самий простий і швидкий спосіб спекти сирні рогалики. Випічка виходить повітряної і ніжною. Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 24 рогалика.
Інгредієнти на
12 порц.
- Борошно 250 гр.
- Сир 250 гр.
- Цукор-пісок 140 гр.
- Екстракт ванілі 5 крапель
- Масло вершкове 130 гр.
- Розпушувач 1 ч. л.
- Цукрова пудра 1 ст. л.
Процес приготування:
- Як приготувати сирні рогалики в духовці в домашніх умовах? Вершкове масло заздалегідь дістаньте з холодильника, щоб воно підтануло. Змішайте масло, сир і цукор.
- У сирну масу частинами всипте просіяне борошно і розпушувач для тіста, додайте ванільний екстракт.
- Вимісіть тісто, воно має бути еластичним і не липким. Загорнути тісто у харчову плівку і помістіть його в холодильник на годину.
- Розділіть тісто на 3 частини. Кожну розкачайте в тонкий круглий коржик.
- Кожне коло розріжте на 8 частин.
- Посипте тісто цукром і втисніть його качалкою.
- Поверніть кожен трикутник в рогалик.
- Деко застеліть пергаментом, викладіть заготовки. Випікайте рогалики в духовці, розігрітій до 180 градусів 30-40 хвилин.
- Гарячі рогалики посипте цукровою пудрою, остудіть і подавайте до чаю.
Приємного апетиту!
Сирні рогалики ніжніше ніжного з цукром
Ця випічка користується величезною популярністю і все стрімкіше завойовує нові серця. Є один невеликий секрет для того, щоб приготувати ніжні і соковиті сирні рогалики, про нього ми розповімо в нашому рецепті.
Час готування: 50 хв.
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 36.
Склад:
- Сир – 300 гр.
- Масло вершкове – 150 гр.
- Цукор – 100-150 гр.
- Розпушувач для тіста – 10 гр.
- Борошно – 300-350 гр.
- Масло рослинне – для змазування форми.
Процес приготування:
1. Розітріть 100 грам цукру з вершковим маслом.
2. Потім в отриману масу додайте сир.
3. Добре перемішайте інгредієнти.
4. Далі додайте просіяне борошно і розпушувач для тіста, добре вимісіть тісто.
5. Розділіть тісто на три рівні частини. Розкачайте їх у круглі коржі.
6. Кожен гурток щедро посипте цукром.
7. Розріжте коржі на 12 рівних частин.
8. Скачайте рогалики.
9. Обваляйте рогалики в цукрі.
10. Деко змастіть маслом. Розкладіть заготовки на деку. Випікайте рогалики в духовці при 180 градусах 35-45 хвилин.
11. Випічку трохи остудіть і подавайте до столу.
Приємного апетиту!
Дуже смачні сирні рогалики з начинкою
Сирні рогалики просто тануть у роті і не сохнуть пості остигання. Форма рогаликів до того ж дозволяє додати будь-яку начинку по вашому смаку: фрукти, варення, шоколад, горіхи або сухофрукти. Спробуйте, вам точно сподобається.
Час готування: 120 хв
Час приготування: 40 хв.
Порцій: 10.
Склад:
- Сир – 330 гр.
- Борошно – 300 гр.
- Масло вершкове – 140 гр.
- Цукор – 70 гр.
- Цукор ванільний – 0,3 ч. л.
- Розпушувач для тіста – 1,5 ч. л.
- Сіль – 0,25 ч. л.
- Мак – 2 ст. л.
- Вершки – 2 ст. л.
- Цукор коричневий – 2 ст. л.
Для начинки:
- Джем – за смаком.
Процес приготування:
1. У миску просійте борошно, додайте сіль, розпушувач для тіста, звичайний і ванільний цукор. Потім до сухих інгредієнтів додайте нарізане кубиками вершкове масло. Перемішайте інгредієнти руками.
2. Далі додайте сир, змішайте інгредієнти. У вас вийде однорідне пластичне тісто. Оберніть його в харчову плівку і приберіть в холодильник на годину.
3. Після цього розділіть тісто на 4 частини. Розкачайте їх у круглі коржі, кожну розрізати на 8 рівних частин.
4. Змастіть трикутники джемом.
5. Потім поверніть рогалики.
6. Деко застеліть пергаментом, викладіть на нього рогалики. Змастіть тісто вершками.
7. Потім посипте заготівлю сумішшю маку і коричневого цукру.
8. Випікайте рогалики в духовці при 180 градусах 35 хвилин. Подавайте рогалики до чаю після того, як випічка охолоне.
Приємного апетиту!
Простий і смачний рецепт рогаликів з сиру з яблуками
Яблучна начинка як ніщо краще доповнює сирне тісто. Рогалики виходять повітряними і ароматними. Їх дуже смачно їсти не тільки з чаєм, але і з прохолодним молоком.
Час готування: 120 хв
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 6.
Склад:
- Сир – 260 гр.
- Маргарин вершковий – 120 гр.
- Цукор – 2 ст. л.
- Борошно – 1,3 склянки
- Сода харчова – 0,5 ч. л.
- Сіль – 1 щіпка.
Для начинки:
- Яблука – 2 шт.
- Кориця мелена – 1 щіпка.
- Цукор – 3 ч. л.
- Сік лимонний – 1 ст. л.
Для посипання:
- цукрова Пудра – 3 ст. л.
Процес приготування:
1. Сир протріть через сито.
2. Розм’якшений маргарин змішайте з сіллю і цукром.
3. В масляну масу додайте сир і перемішайте до однорідності.
4. Всипте просіяне борошно і замісіть тісто.
5. Тісто загорнути в харчову плівку і приберіть в холодильник на 1 годину.
6. Потім тісто розділіть на 2 частини. Розкачати тонкі круглі коржі, кожну розрізати на 8 рівних частин.
7. Яблука помийте, очистіть від шкірки і наріжте кубиками. Складіть їх у миску, збризніть лимонним соком і посипте корицею.
8. На широкий край трикутників покладіть трохи яблучної начинки, посипте її цукром.
9. Поверніть рогалики.
10. Застеліть деко пергаментом, розкладіть рогалики і відправте в духовку на 35-40 хвилин. Попередньо розігрійте духовку до 190 градусів.
11. Готові рогалики вийміть з духовки.
12. Поки рогалики ще гарячі, посипте їх цукровою пудрою.
13. Дайте випічці трохи охолонути і подавайте до чаю.
Приємного апетиту!
Як спекти сирні рогалики з повидлом в духовці?
Сирні рогалики хоч і виглядають оригінально, але готуються досить просто. З цим рецептом впорається будь-який школяр. А щоб рогалики були ще смачніше і соковитіше, будемо використовувати для начинки повидло.
Час готування: 110 хв
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 8.
Склад:
- Борошно – 300 гр.
- Сир – 300 гр.
- Яйце куряче – 1 шт.
- Масло вершкове – 200 гр.
- Ванілін – 2 гр.
- Сіль – ¼ гр.
- Розпушувач для тіста – 10 гр.
- Повидло – 150 мл
- цукрова Пудра – для посипання.
Процес приготування:
1. У миску просіяти борошно разом з розпушувачем, сіллю і ваніліном.
2. Потім прямо в миску натріть на тертці заморожене вершкове масло, змішайте інгредієнти руками. Далі додайте сир, ще раз перемішайте вміст миски.
3. Розбийте в миску куряче яйце і замісити тісто. Скачайте колобок і помістіть тісто в холодильник на годину.
4. Просыпьте робочу поверхню борошном і розкачайте тісто в тонкий круглий коржик.
5. Розріжте коло на трикутники і змастіть їх повидлом з широкої сторони.
6. З кожного трикутника поверніть рогалик. Розкладіть заготовки на деку, застеленому пергаментом. Випікайте рогалики в духовці при 200 градусах 30-40 хвилин.
7. Гарячі рогалики посипте цукровою пудрою, дайте їм трохи охолонути і подавайте до столу.
Приємного апетиту!
Покроковий рецепт приготування сирних рогаликів з мармеладом
Сирні рогалики вже самі по собі дуже смачні, вони солодкі і розсипчасті. Проте немає межі досконалості. За цим рецептом ми будемо готувати дуже смачне домашнє ласощі – рогалики з мармеладом.
Час готування: 120 хв
Час приготування: 40 хв.
Порцій: 8-12.
Склад:
- Сир – 180 гр.
- Маргарин – 100 гр.
- Сода – 5 гр.
- Сіль – 2 щіпки.
- Борошно пшеничне – 1,5 склянки
- Яйце куряче – 1 шт.
- Цукор – 0,3 склянки
- Мармелад – за смаком.
Процес приготування:
1. У миску розбийте одне яйце, всипте столову ложку цукру, додайте маргарин і сіль, добре перемішайте інгредієнти. В отриману масу додайте сир.
2. Поступово додайте просіяне борошно і замісіть однорідне тісто.
3. З тіста сформуйте колобок і приберіть його в холодильник на 30-60 хвилин.
4. Після цього розкачайте тісто в круглу корж, розріжте її на 8-12 рівних трикутників, в залежності від того, якого розміру ви хочете в результаті отримати випічку.
5. На широку частину трикутника покладіть мармелад і починаючи від начинки поверніть рогалики.
6. Вмочіть рогалики з одного боку в цукор і викладіть їх на деко.
7. Випікайте рогалики в духовці при 180 градусах 40-45 хвилин. Як тільки рогалики помітно підрум’яняться, вийміть їх з духовки, остудіть і подавайте до столу.
Приємного апетиту!