Сирний суп – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Суп з сирними кульками в домашніх умовах

Пропонуємо спробувати наваристий, ситний, смачний суп з ароматними сирними кульками. Його приготування не займе багато часу, зате результат здивує і дуже порадує.

Час готування – 1 ч. 30 хв.

Час приготування – 1 ч.

Кількість порцій – 8.

Інгредієнти:

  • Грудка куряча – 1 шт.
  • Картопля – 5 шт.
  • Цибуля – ½ шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Сир – 100 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно – 3 ст. л.
  • Сир плавлений – 200 гр.
  • Масло рослинне – для смаження.
  • Зелень – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. На тертці з дрібними отворами натираємо шматочок сиру. Додаємо до нього борошно і вбиваємо одне яйце. Ретельно перемішуємо інгредієнти ложкою і формуємо з маси невеликі кульки. Викладаємо сирні заготовки на тарілку. Ставимо в холодильник.

Крок 2. Курячу грудку вимиваємо і обтираем паперовим рушником. Викладаємо її в каструлю з очищеною водою. Варимо до готовності. Проварене м’ясо нарізаємо шматочками і відправляємо назад в каструлю.

Крок 3. Вливаємо в сковороду олію. Очищаємо цибулю і моркву, потім ретельно вимиваємо інгредієнти і обтираем їх паперовим рушником. Цибулину дрібно нарізаємо, а моркву натираємо на тертці. Викладаємо овочі в олії і обсмажуємо до золотистого кольору.

Крок 4. Очищаємо картоплини від шкірки. Вимиваємо їх проточною водою, обтираем паперовим рушником і нарізаємо кубиками середнього розміру. Викладаємо картоплю, цибулю і моркву в суп, варимо страва до розм’якшення картоплі.

Крок 5. За 5 хвилин до кінця варіння додаємо в суп плавлений сир і сирні кульки. Зеленню, попередньо вимитої і нарізаної, приправляємо готову страву перед подачею до столу.

Приємного апетиту!