Сирний суп з плавлених сирків з ковбасою
Для приготування супу знадобиться ковбаса будь-якої марки і сорти: блюдо виходить дуже вишуканим і неповторним. Наявність ковбаси в супі не означає, що він важко засвоюється. Все якраз навпаки. Інгредієнт не перевантажує шлунок.
Час готування – 50 хв.
Час приготування – 35 хв.
Кількість порцій – 3-4.
Склад:
- Вода – 2 л
- Ковбаса копчена – 250-300 гр.
- Картопля – 300-400 гр.
- Сирок плавлений – 2 шт.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Масло олію – для смаження.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Наливаємо очищену воду у велику каструлю. Ставимо ємність з рідиною на плиту. Чекаємо, поки вода закипить.
Крок 2. Очищений від шкірки картоплю спочатку ретельно вимиваємо, а потім нарізаємо шматочками – кубиками або брусками.
Крок 3. Моркву і цибулю очищаємо, а потім вимиваємо і подрібнюємо: нарізаємо цибулю кубиками, а моркву натираємо на тертці з великими отворами.
Крок 4. Необхідну кількість ковбаси нарізаємо дрібними кубиками. На кубики приблизно такого ж розміру, як і ковбаса, нарізаємо плавлений сир.
Крок 5. Викладаємо у киплячу воду нарізану картоплю. Знову даємо рідини закипіти і зменшуємо вогонь. Проварюємо картопля 10 хвилин. Паралельно вливаємо олію у сковорідку. Після розігріву додаємо в олія цибулю і обсмажуємо його пару хвилин, постійно помішуючи.
Крок 6. Додаємо до цибулі моркву. Пасеруємо інгредієнти 2-3 хвилини. Відправляємо в сковороду ковбасу. Перемішуємо продукти і обсмажуємо до появи рум’яності на ковбасі.
Крок 7. Коли ковбаса стане м’якою, відправляємо обжарку в каструлю з картоплею. Слідом викладаємо в ємність сир і солимо суп. Чекаємо, поки розчиняться сирні кубики. Варимо суп 5 хвилин на великому вогні.
Приємного апетиту!