Простий і швидкий рецепт сирного супу з куркою та картоплею
Гарячий сирний суп з картоплею і куркою – ідеальне рішення для ситного домашнього обіду. Оцініть рецепт простого і оригінального блюда, з яким впораються навіть початківці кулінари.
Час готування: 1 год
Час приготування: 30 хвилин
Порцій – 6
Склад:
- Філе куряче – 500 гр.
- Картопля – 5 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 2 шт.
- Рис – 100 гр.
- Сир плавлений – 250 гр.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Зелень – за смаком.
Процес приготування:
1. Підготуємо продукти за списком. Куряче філе заздалегідь промиваємо і відварюємо в підсоленій воді.
2. Овочі очищаємо від шкірки і також промиваємо.
3. Моркву натираємо на тертку, цибулю досить подрібнити ножем.
4. Далі нарізаємо на невеликі кубики підготовлений картоплю.
5. Готове м’ясо виймаємо з води, охолодити його.
6. У бульйон, що залишився від курки, відправляємо картоплю і готуємо його на плиті.
7. Коли картопля стане м’яким, закидаємо до нього цибулю і моркву.
8. Слідом всипаємо рис і варимо до готовності. За смаком солимо й додаємо спеції.
9. Повертаємося до курки, яка вже охолола. Дрібно нарізаємо її.
10. Відправляємо м’ясо в суп. Розмішуємо вміст.
11. Тепер викладаємо в блюдо плавлений сир.
12. Подрібнюємо зелень за смаком, додаємо в суп і продовжуємо готування ще кілька хвилин. Знімаємо з плити.
13. Розливаємо суп в порційні тарілки і подаємо до столу. Приємного апетиту!