Сирний суп з куркою – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Простий і швидкий рецепт сирного супу з куркою та картоплею

Гарячий сирний суп з картоплею і куркою – ідеальне рішення для ситного домашнього обіду. Оцініть рецепт простого і оригінального блюда, з яким впораються навіть початківці кулінари.

Час готування: 1 год

Час приготування: 30 хвилин

Порцій – 6

Склад:

  • Філе куряче – 500 гр.
  • Картопля – 5 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Рис – 100 гр.
  • Сир плавлений – 250 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Зелень – за смаком.

Процес приготування:

1. Підготуємо продукти за списком. Куряче філе заздалегідь промиваємо і відварюємо в підсоленій воді.

2. Овочі очищаємо від шкірки і також промиваємо.

3. Моркву натираємо на тертку, цибулю досить подрібнити ножем.

4. Далі нарізаємо на невеликі кубики підготовлений картоплю.

5. Готове м’ясо виймаємо з води, охолодити його.

6. У бульйон, що залишився від курки, відправляємо картоплю і готуємо його на плиті.

7. Коли картопля стане м’яким, закидаємо до нього цибулю і моркву.

8. Слідом всипаємо рис і варимо до готовності. За смаком солимо й додаємо спеції.

9. Повертаємося до курки, яка вже охолола. Дрібно нарізаємо її.

10. Відправляємо м’ясо в суп. Розмішуємо вміст.

11. Тепер викладаємо в блюдо плавлений сир.

12. Подрібнюємо зелень за смаком, додаємо в суп і продовжуємо готування ще кілька хвилин. Знімаємо з плити.

13. Розливаємо суп в порційні тарілки і подаємо до столу. Приємного апетиту!