Це дуже смачна і легка закуска, яка стане прикрасою будь-якого святкового столу. Авокадо перетворюється в крем з сирним сиром, а також туди додається червона риба, ікра або крабові палички. Тому пропонуємо вам 5 варіантів приготування цієї страви.
Тарталетки з авокадо, сирним сиром і червоною рибою
Авокадо збивається в блендері разом з сирним сиром, і отримана маса розкладається по тарілках. Зверху викладаються шматочки червоної риби, огірок, петрушка і закуска подається до столу. Виходить дуже смачне і апетитне блюдо.
Інгредієнти на
10 порц.
- Тарталетки 8 шт. пісочних
- Авокадо 1 шт.
- Сир сирний 65 гр.
- Форель 50 гр.
- Сік лимонний 1 ч. л.
- Сіль за смаком
- Для прикраси:
- Петрушка за смаком
- Огірок за смаком
- Перець троянді за смаком
Процес приготування:
- Тарталетки з авокадо приготувати дуже просто. Авокадо добре промиваємо під проточною водою, обсушуємо на паперовому рушнику, після чого розрізаємо навпіл, видаляємо кісточку за допомогою ножа, очищаємо від шкірки і нарізаємо довільними шматочками. Важливо вибрати плід з яскравою м’якоттю без темних плям, щоб начинка вийшла красивого кольору.
- Перекладаємо авокадо в чашу блендера, збризкуємо лимонним соком, завдяки якому воно не потемніє, і додаємо сіль. Далі відправляємо туди сирний сир і все добре збиваємо, поки не вийде однорідна густа маса.
- Тепер беремо пісочний тарталетки і наповнюємо їх отриманим кремом з авокадо. Для цього можна скористатися чайною ложкою або кондитерським мішком з насадками, щоб тарталетки виглядали більш оригінально.
- Слабосолону червону рибу нарізаємо тонкими смужками, після чого звертаємо в рулетики або трояндочки і поміщаємо їх з краю тарталеток.
- В кінці прикрашаємо тарталетки з авокадо з червоною рибою і сирним сиром тонко нарізаними кружальцями з огірка, зеленню петрушки і перцем троянді. Подаємо готову страву до столу як закуску. Приємного апетиту!
Святкові тарталетки з авокадо і креветками
Авокадо розминається виделкою з сирним сиром, сіллю і перцем. Тарталетки наповнюються отриманою масою, після чого туди додається огірок, відварені креветки, все присипається кропом і подається до столу. Виходить дуже смачна і легка закуска.
Час готування: 15 хв.
Час приготування: 15 хв.
Порції – 5.
Склад:
- Креветки – 10 шт.
- Авокадо – 0.5 шт.
- Сир сирний – 60 гр.
- Огірок свіжий – 30 гр.
- Тарталетки – 5 шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Кріп – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Авокадо добре промиваємо під проточною водою, розрізаємо навпіл і за допомогою ножа дістаємо кісточку. Далі одну з половинок очищаємо від шкірки і нарізаємо невеликими шматочками. Перекладаємо авокадо в невелику ємність, додаємо туди сирний сир, сіль, чорний мелений перець і за допомогою виделки або блендера перетворюємо все в однорідну масу.
Крок 2. Тепер беремо готові тарталетки. Можна також зробити їх самостійно з простого пісочного тіста.
Крок 3. За допомогою чайної ложки наповнюємо тарталетки начинкою з авокадо з сирним сиром. Також можна зробити це за допомогою кондитерського мішка з насадкою.
Крок 4. Огірок добре промиваємо під проточною водою, обсушуємо на паперовому рушнику, нарізаємо тонкими кружальцями і кладемо по шматочку на кожну тарталетку.
Крок 5. Тепер кладемо зверху по 2-3 креветки, які ми попередньо відварюємо в підсоленій воді до готовності. Присипаємо тарталетки кропом і подаємо їх до столу як закуску. Приємного апетиту!
Тарталетки з авокадо і червоною ікрою на святковий стіл
Авокадо розминається з вершковим сиром, і отримана маса розкладається по тарталеткам. Далі в центрі робиться поглиблення, туди кладеться ікра, після чого всі прикрашається зеленню і подається до столу. Виходить смачна і легка закуска.
Час готування: 15 хв.
Час приготування: 15 хв.
Порції – 7.
Інгредієнти:
- Тарталетки – 7 шт.
- Ікра червона – 7 ч. л.
- Авокадо – 0.5 шт.
- Сир вершковий – 1 ст. л.
- Петрушка – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Авокадо добре промиваємо під проточною водою, обсушуємо на паперовому рушнику, після чого розрізаємо його навпіл і дістаємо кісточку з допомогою ножа. Краще всього вибрати плід з яскравою м’якоттю без плям.
Крок 2. З однієї половини виймаємо м’якоть за допомогою ложки і розминаємо її. Потім додаємо вершковий сир і добре все перемішуємо до отримання однорідної салатовою маси.
Крок 3. Тепер беремо тарталетки і кожну наповнюємо отриманим кремом з авокадо і вершкового сиру.
Крок 4. В центрі робимо поглиблення і викладаємо туди по чайної ложки червоної ікри.
Крок 5. Прикрашаємо готові тарталетки з авокадо ікрою і зеленню петрушки, перекладаємо їх на тарілку з листям салату і подаємо до святкового столу як закуску. Приємного апетиту!
Смачні тарталетки з авокадо і вершковим сиром
Для початку в блендері подрібнюється авокадо, вершковий сир і зелень кропу до однорідної маси. Потім все розкладається по тарталеткам, зверху укладаються рулетики з червоної риби, шматочки лимона, кріп і закуска подається до столу. Виходить дуже смачне і апетитне блюдо.
Час готування: 15 хв.
Час приготування: 15 хв.
Порції – 13.
Склад:
- Тарталетки пісочний – 13-14 шт.
- Лосось або сьомга підкопчені – 150 гр.
- стигле Авокадо – 200 гр.
- Сир вершковий – 150 гр.
- Лимонний сік – 1-2 ч. л.
- Зелень кропу – 2-3 гілочки.
Процес приготування:
Крок 1. Авокадо добре промиваємо під проточною водою і обсушуємо на паперовому рушнику. Потім очищаємо його від шкірки, розрізаємо навпіл, видаляємо кісточку за допомогою ножа і нарізаємо м’якоть невеликими шматочками.
Крок 2. Тепер відправляємо в чашу блендера або іншу ємність нарізане авокадо, вершковий сир і подрібнену зелень кропу.
Крок 3. Подрібнюємо все за допомогою блендера до однорідної маси, після чого додаємо туди лимонний сік і все ретельно перемішуємо.
Крок 4. Підкопчений лосось або сьомгу нарізаємо тонкими смужками по 2-2.5 см завтовшки і звертаємо кожен рулетик, щоб було схоже на квітку.
Крок 5. Наповнюємо пісочний тарталетки вершковим кремом з авокадо, посередині вкладаємо рулетики з риби і прикрашаємо все скибочкою лимона і кропом. Подаємо готову страву до столу як закуску. Приємного апетиту!
Швидкі і прості тарталетки з авокадо і крабовими паличками
В окремій ємності змішується авокадо з крабовими паличками, огірком, сирним сиром, майонезом і кропом. Отримана маса розкладається по тарталеткам, вони прикрашаються зеленню кропу і подаються до столу. Виходить дуже смачна і легка закуска.
Час готування: 15 хв.
Час приготування: 15 хв.
Порції – 15.
Склад:
- Авокадо – 1 шт.
- крабові Палички – 150 гр.
- Огірок свіжий – 1 шт.
- Сир сирний з зеленню – 60 гр.
- Кріп свіжий – за смаком.
- Майонез – за смаком.
- Тарталетки пісочний – 1 упаковка.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Сік лимонний – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Авокадо добре промиваємо під проточною водою, обсушуємо на паперовому рушнику, розрізаємо навпіл і видаляємо кісточку. За допомогою ложки виймаємо м’якоть і розминаємо її виделкою. Потім додаємо до авокадо сіль, чорний мелений перець, трохи лимонного соку і добре все перемішуємо.
Крок 2. Крабові палички виймаємо з упаковки, дрібно нарізаємо, додаємо до авокадо і добре перемішуємо.
Крок 3. Огірок ретельно промиваємо під проточною водою, обсушуємо, натираємо на дрібній тертці. Потім видаляємо зайву рідину і відправляємо його до авокадо з крабовими паличками.
Крок 4. В кінці додаємо сирний сир з зеленню, подрібнений свіжий кріп, майонез за смаком і ретельно все перемішуємо.
Крок 5. Наповнюємо масою тарталетки, зверху прикрашаємо їх гілочками кропу і подаємо до святкового столу як закуску. Приємного апетиту!